Viorica Dăncilă, despre turneul în Moldova cu elicopterul la Iaşi: A fost plătit din banii PSD

Viorica Dăncilă a declarat că deplasarea pe care a făcut-o cu elicopterul la Iași în vara acestui an nu a fost finanțată din bani publici, ci din banii de la partid.

04 dec. 2019, 17:50
Viorica Dăncilă, despre turneul în Moldova cu elicopterul la Iaşi: A fost plătit din banii PSD

„A fost un drum plătit din banii de la partid. Eu cred că ar trebui să facă mai multe cercetări legate de anumite persoane care au folosit banii publici. Eu nu am folosit bani publici, deci acest lucru îl justific în fața colegilor de la partid, nu este nimic care să fie ascuns. Dar eu știu alte persoane care au folosit bani publici și nu au pățit nimic. Partidul sau liderul partidului hotărăște cum se face deplasarea, dar au fost făcute deplasări și de alți lideri de partid”, a declarat Viorica Dăncilă, după ședința CEx de miercuri.

Partidul Social Democrat este obligat de instanță sa faca publice mai multe informatii legate de vizita fostului lider al partidului, Viorica Dancila, facuta in vara anului 2019 in Moldova. Conducerea social-democrată trebuie să comunice costul transportului cu elicopterul, sursa fondurilor, firma care a inchiriat aparatul de zbor si scopul vizitei. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Citește și: PSD, obligat de instanţă să dea detalii despre costul turneului lui Dancilă, în Moldova. Cine a plătit elicopterul şi scopul vizitei