Viorica Dăncilă, huiduită în Prahova. Manifestanţii au strigat "Analfabeta"

Publicat: Miercuri, 15 Mai 2019 15:33 // Actualizat: Miercuri, 15 Mai 2019 16:16 // Sursa: romaniatv.net

Pemierul Viorica Dăncilă a făcut miercuri o vizită în judeţul Prahova. Ea a fost întâmpinată cu huiduieli la Urlaţi, de câţiva tineri care au afişat un banner cu mesajul ”#România fără hoţi/ #hai la referendum” şi au strigat ”Analfabeta” şi ”Bani pentru educaţie”.

Delegaţia premierului Viorica Dăncilă, din care fac parte mai mulţi miniştri, a fost întâmpinată, miercuri, la sosirea la staţia de epurare a apei de la Urlaţi, judeţul Prahova, de mai mulţi protestatari.

Majoritatea tineri, aceştia au purtat un banner cu mesajul ”#România fără hoţi/ #hai la referendum” şi au strigat ”Analfabeta” şi ”Bani pentru educaţie”.

Întrebată dacă are un mesaj pentru ei, Dăncilă a spus: ”Într-o democraţie, fiecare trebuie să îşi spună punctul de vedere şi dacă nu devine agresiv, dacă nu jignesc, aşa este în democraţie, fiecare se poate exprima. M-aş fi bucurat foarte mult dacă am putea avea un dialog, să ne spună care este nemulţumirea lor, să vină cu o soluţie, să vină cu o propunere. Avem toată deschiderea de a discuta cu toată lumea”.

Când i s-a atras atenţia că protestatarii ar fi vrut să discute, dar maşina în care se afla nu a oprit în dreptul acestora, Dăncilă a spus: ”Nu pot opri oriunde, pentru că aţi văzut că de multe ori au fost manifestări violente, au fost chiar agresivi. Nu pot opri oriunde, dar, dacă veneau şi spuneau că vor să avem un dialog, aveam toată deschiderea la acest dialog”.

Viorica Dăncilă şi mai mulţi miniştri fac, miercuri, o vizită la mai multe obiective din judeţul Prahova, având întâlniri cu mai mulţi reprezentanţi ai autorităţilor locale.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Viorica Dăncilă Viorica Dăncilă huiduită
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7790
RON
27 Jan
noapte -1 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H