Viorica Dăncilă: „Iohannis nu-i permite lui Ponta să voteze moţiunea de cenzură”

Viorica Dăncilă îşi continuă războiul de la distanţă cu Victor Ponta, prin intermediul postărilor pe Facebook.

RomaniaTV.net
22 ian. 2020, 14:10
Viorica Dăncilă: „Iohannis nu-i permite lui Ponta să voteze moţiunea de cenzură”

Viorica Dăncilă scrie într-o postare pe Facebook că Victor Ponta doar mimează interesul pentru soarta PSD şi opoziţia faţă de PNL, ba chiar spune că nu crede că Ponta mai are „obiective politice” ci doar „misiuni politice”.

„Îi recomand lui Victor Ponta să lase PSD în seama membrilor și votanților săi. El nu e nici una, nici alta, așa că toată preocuparea lui pentru PSD e doar un balet politic neconvingător și pe alocuri ridicol”, scrie fostul prim ministru. În continuare, Dăncilă îl acuză pe preşedintele Pro România că ar fi făcut jocul preşedintelui la alegerile prezidenţiale de la sfârşitul lui 2019, singurul lui scop fiind să atragă din electoratul PSD, pentru a-l ajuta pe Iohannis şi a duce PSD pe locul al treilea în opţiunile electoratului, şi chiar îl numeşte „partenerul liberalilor”.

„A avut această misiune în 2019, când a trebuit să ajute PNL în bătălia cu PSD de la europarlamentare, iar pe Klaus Iohannis să aibă o poziție strategică mai bună și o campanie prezidențială mai ușoară. Își continuă, văd, misiunea în 2020, dar rolul nu prea mai atrage publicul, care e din ce în ce mai critic față de aliații săi liberali”, a scris Viorica Dăncilă.