Viorica Dăncilă, la meciul România – Suedia, alături de colegii de partid FOTO INEDIT

Imediat după conferinţa de presă de vineri seară, în care l-a atacat pe Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă s-a relaxat urmărind meciul de fotbal România - Suedia. Klaus Ioahnnis a transmis şi el un mesaj de încurajare pentru echipa naţională.

15 nov. 2019, 19:31

La o oră după conferinţa în care l-a atacat pe contracandidatul său la alegeri, Viorica Dăncilă se relaxa uitându-se la meciul de fotbal România – Suedia, în compania unor apropiaţi din partid. Printre ei, Eugen Teodorovici, fostul ministru de Finanţe, şi Radu Cristescu, consilier.

„Mult succes tricolorilor! Să fiți învingători! Suntem alături de voi!”, a scris ea sub poza pe care a postat-o pe Facebook.

Şi preşedintele Iohannis a transmis un mesaj de încurajare pentru naţională.

„În această seară, cu toții suntem alături de tricolori în duelul cu Suedia din preliminariile Campionatului European de fotbal. Hai, România!”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

România are nevoie de victorie în meciul cu Suedia (cu 1-0 sau la un o diferenţă mai mare de un gol) şi de un egal cu Spania, luni, la Madrid, pentru a obţine calificarea la EURO 2020.

Tricolorii păstrează o şansă de a juca la EURO 2020 şi în cazul în care nu vor reuşi acest lucru prin clasarea pe locul secund în grupă, prin barajul Ligii Naţiunilor din martie anul viitor.