Viorica Dăncilă: Nu dăm nicio ordonanţă de urgenţă pe justiţie. Guvernul nu vrea să se implice în Justiţie

Publicat: Miercuri, 18 Septembrie 2019 21:38 // Actualizat: Miercuri, 18 Septembrie 2019 21:38 // Sursa: romaniatv.net

Premierul Viorica Dăncilă reiterează că Guvernul nu vrea să se implice în justiţie, menţionând că nu va da ordonanţă de urgenţă pentru desfiinţarea Secţiei speciale. "Deci nu dăm nicio ordonanţă de urgenţă pe justiţie. Eu cred că toate problemele care ţin de Justiţie trebuiesc rezolvate de către magistraţi", afirmă ea.

Foto: gov.ro

"Guvernul României nu vrea să se implice în Justiţie, mi s-a cerut şi s-a votat la referendum să nu mai dăm ordonanţe de urgenţă pe justiţie. Deci nu dăm nicio ordonanţă de urgenţă pe justiţie. Eu cred că toate problemele care ţin de Justiţie trebuiesc rezolvate de către magistraţi, sunt cei mai în măsură, trebuie să găsească consens şi deciziile să vină în urma consensului găsit de magistraţi", a afirmat Dăncilă, miercuri seară, după CEX.
 
Întrebată dacă GRECO a cerut desfiinţarea Secţiei speciale, ea a spus: "GRECO are mai multe puncte. GRECO a cerut şi unor state precum Olanda şi Germania, a avut mai multe solicitări. Noi analizăm fiecare punct din raportul GRECO, dar aşa cum a spus şi Olanda, aşa va fi şi poziţia României, considerăm că trebuie să existe consens între magistraţi şi politicul nu trebuie să mai intervină în justiţie".

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Guvern justiţie Viorica Dăncilă
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
HUFF.RO
România U21 – Finlanda U21 SCOR – ProTV live
România U21 – Finlanda U21 SCOR – ProTV live
1
EUR
4.7669
RON
14 Nov
noapte 11 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H