Viorica Dăncilă s-a autoizolat şi comentează decizia de instituire a stării de urgenţă

Fostul premier a declarat că ar trebui înfiinţat un grup de lucru format din foşti preşedinţi, miniştri şi premieri, care prin experienţa lor să poată redacta măsuri eficace de combatere a răspândirii epidemiei de coronavirus.

RomaniaTV.net
15 mart. 2020, 15:20
Viorica Dăncilă s-a autoizolat şi comentează decizia de instituire a stării de urgenţă

„Toate măsurile care pot ajuta și din punct de vedere al sănătății, cât și din punct de vedere al economiei, trebuie o îmbinare de măsuri, care efectiv să ne ajute să depășim această situație. Eu am propus una din măsuri, care e nu numai pentru starea de urgență, chiar formarea unui grup de lucru format din oameni care au multe cunoștințe legate atât de sănătate, cât și de economie, un grup de lucru nepolitic format din foști președinți, foști miniștri de interne, de sănătate, foști premieri și printr-un sistem de videoconferință să poată să aducă cele mai bune măsuri pentru a depăși această situație”, a declarat Viorica Dăncilă, conform DCNews.ro.

Fostul premier s-a referit şi la anunţul decretării stării de urgenţă, făcut sâmbătă de preşedintele Klaus Iohannis.

„Cred că trebuia făcut de mai devreme acest lucru. Întotdeauna este mai bine să să previi decât să tratezi. Cred că era necesar acest lucru, dar din păcate s-a accentuat foarte mult pe politic. Cred că politicul trebuie trecut în plan secund în aceste momente. Sunt mai importante măsurile care ar trebui luate pentru această țară”, a comentat Dăncilă.

Klaus Iohannis a anunțat că decretează stare de urgență, începând de luni, din cauza crizei generate de coronavirus. Numărul de cazuri în România este de 139.

Citeşte şi: CORONAVIRUS. Duminică, 16 cazuri noi în România, numărul total a ajuns la 139. Cine sunt ultimii infectaţi UPDATE


loading...