Viorica Dăncilă: Sărbători luminate şi binecuvântate credincioşilor care sărbătoresc Paştele şi urări de bine pentru Florii

Premierul Viorica Dăncilă le-a transmis, duminică, credincioşilor care sărbătoresc Paştele ”Sărbători luminate şi binecuvântate!”. De asemenea, le-a urat ”La mulţi ani” celor care îşi serbează onomastica.

RomaniaTV.net
21 apr. 2019, 06:39
Viorica Dăncilă: Sărbători luminate şi binecuvântate credincioşilor care sărbătoresc Paştele şi urări de bine pentru Florii

„Le urez sănătate, linişte şi fericire alături de familie, tuturor celor care împărtășesc astăzi bucuria Învierii Domnului.  Sărbători luminate și binecuvântate!”, le-a transmis premierul Viorica Dăncilă românilor care sărbătoresc Paştele, potrivit unui comunicat de presă de la Guvern.

De asemenea, Viorica Dăncilă a avut un mesaj şi pentru creştinii ortodocşi care sărbătoresc Floriile.

„Pentru creștinii ortodocși, Duminica Floriilor este începutul Săptămânii Patimilor, o perioadă de  apropiere față de toți cei care ne sunt alături zi de zi, dar și de cei care au nevoie de sprijinul nostru.

Tuturor celor care astăzi își sărbătoresc onomastica, le transmit urările mele de bine, sănătate, belșug și un sincer La mulți ani!”, a transmis Viorica Dăncilă.

 


loading...
Partenerii noștri