Viorica Dăncilă şi Olguţa Vasilescu, glume pe seama bărbăţiei lui Claudiu Manda

Moment inedit după şedinţa CEx PSD. Întrebările jurnaliştilor legate de jignirile pe care Claudiu Manda i le-ar fi adus Vioricăi Dăncilă au stârnit o serie de replici neaşteptate din partea candidatului PSD şi a Liei Olguţa Vasilescu, soţia lui Claudiu Manda.

12 nov. 2019, 17:56
Viorica Dăncilă şi Olguţa Vasilescu, glume pe seama bărbăţiei lui Claudiu Manda

Jurnaliştii au întrebat cât de bărbat este Claudiu Manda, care ar fi spus în şedinţa CEx despre Viorica Dăncilă că este „proastă” şi că partidul nu are cum să câştige prezidenţialele cu ea.

Viorica Dăncilă a negat episodul şi a spus că nu are nimic cu Claudiu Manda, arătând că stă lângă ea la declaraţii. Jurnaliştii au institat cu întrebrea.

„Eu cred că dl Manda a dovedit că este bărbat prin modul în care a gestionat alegerile de la Craiova”, a spus în cele din urmă Viorica Dăncilă.

Lia Olguţa Vasilescu, soţia lui Claudiu Manda, aflată şi ea la pupitrul de unde se făceau declaraţiile, a intervenit: „Cred că pe mine trebuia să mă întrebe asta” (cât de bărbat este Claudiu Manda – n.r.).

Comitetul Executiv al PSD s-a reunit, marţi, pentru a analiza rezultatele obţinute la alegerile prezidenţiale, dar şi pentru a stabili strategia pentru turul al doilea. De asemenea, în CEx s-a decis excluderea din partid a Anei Birchall şi a lui Cozmin Guşă.


loading...