Viorica Dăncilă surprinde pe toată lumea! Fostul premier publică o carte despre relaţia cu Dragnea şi campaniile din 2019

Viorica Dancilă revine în atenţia opiniei publice după ce a anunţat, într-un mesaj pe Facebook, că urmează să publice o carte despre perioada în care a fost prim-ministru.

18 ian. 2021, 16:33
Viorica Dăncilă surprinde pe toată lumea! Fostul premier publică o carte despre relaţia cu Dragnea şi campaniile din 2019

Viorica Dăncilă surprinde pe toată lumea! Volumul „Viorica Dăncilă-partea ei de adevăr” este un interviu amplu realizat în colaborare cu jurnalista Marga Nițu și cuprinde detalii despre despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu actuala conducere a PSD.

Viorica Dăncilă surprinde pe toată lumea! Anunţul făcut de fostul premier

„Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD. Am fost și rămân social-democrată și un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală.

Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr și pe analiza obiectivă a problemelor trecutului. Revin cu detalii, urmează momente interesante”, spune fostul premier, în mesajul publicat pe Facebook.

Marga Nițu a fost jurnalistă la un post de televiziune din Alexandria și la OTV.

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a declarat în interviul difuzat timp de mai multe zile de Realitatea Plus, că a fost „foarte nervos” în timpul campaniei electorale pentru prezidențiale când Viorica Dăncilă spunea presei că nu ar semna o cerere de grațiere pentru fostul ei șef. Dragnea a acuzat-o pe Dăncilă că de fapt ea a avut inițiativa unei ordonanțe pentru amnistie și grațiere când era prim-ministru.

„Ce m-a deranjat foarte mult: doamna Viorica Dăncilă se trezea foarte des vorbind despre faptul că nu mă va grația, una-două nu-l voi grația. Chiar eram foarte nervos și voiam să îi spun: doamna candidat, nu mai vorbi despre faptul că n-o să mă grațiezi pentru că eu nu o să scriu o cerere de grațiere pentru că eu sunt aici nevinovat”, a susținut Dragnea.

Pentru a răspunde curiozității prietenilor și neprietenilor, confirm faptul că foarte curând va avea loc lansarea unei…

Publicată de Viorica Vasilica Dăncilă pe Luni, 18 ianuarie 2021

Citeşte şi: Liviu Dragnea putea fi liber. Codrin Ştefănescu: Dacā ne votau toți cei pentru care ne-am luptat, alta era situația azi!


loading...
Partenerii noștri