Viorica Dăncilă după CSAT: Vom lua cele mai stricte măsuri. Demisiile nu înlocuiesc pedepsele

"Au demisionat atât șeful STS, cât și șeful MAI, au fost și alte demiteri și vor urma. Aceste demisii nu înlocuiesc pedepsirea drastică a celor care au greșit", a declarat premierul Viorica Dăncilă după şedinţa CSAT

RomaniaTV.net
30 iul. 2019, 14:42
Viorica Dăncilă după CSAT: Vom lua cele mai stricte măsuri. Demisiile nu înlocuiesc pedepsele

„Cer tuturor factorilor implicați să cerceteze acțiunile și să prezinte rapid rezultele anchetei. Mă voi implica personal în eficientizarea modului în care instituțiile statului se implică în problemele cetățenilor. Prima sarcină a lui Fifor va fi să ceară de urgență verificări privind modul de funcționare a inspectoratelor de poliție. E necesară o analiză complexă a profesionalismului celor implicați în protejarea cetățenilor, ne vom asuma această misiune. Românii trebuie să continue să creadă în MAI”, a declarat Viorica Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat marţi că i-a transmis ca primă sarcină ministrului interimar de Interne, Mihai Fifor, verificarea activităţii la nivelul tuturor Inspectoratelor Judeţene de Poliţie.

„Prima sarcină a domnului Fifor va fi să solicite de urgenţă în toate judeţele ţării verificări privind modul de funcţionare a Inspectoratelor de Poliţie, a modului în care sunt respectate procedurile de intervenţie în situaţii de urgenţă”, a declarat Viorica Dăncilă la MAI.