Viorica de la Clejani a fost externată. Cum se simte artista: „Într-o secundă vă duceți, când nici nu vă gândiți. Vin vremuri grele!”

Viorica de la Clejani a fost externată. În urmă cu câteva zile, artista a ajuns la spital, fiind testată pozitiv cu coronavirus. Din fericire, a avut o formă uşoară, iar astăzi a ajuns acasă, starea ei fiind una stabilă.

22 sept. 2021, 22:02
Viorica de la Clejani a fost externată. Cum se simte artista: „Într-o secundă vă duceți, când nici nu vă gândiți. Vin vremuri grele!”
Viorica de la Clejani a fost externată

Viorica de la Clejani a fost externată. Soția lui Ioniță a ieşit din spital şi a dat vestea pe reţelele de socializare. Aceasta a postat pe contul său de Instagram o filmare din spital și le-a spus internauților că acum s-a întors acasă și că este cât se poate de fericită.

Viorica de la Clejani a fost externată

Doamne, îți mulțumesc din suflet că m-ai adus acasă lângă familia mea și lângă cățeii mei, la căsuța mea…Off, tare bine e să fii sănătos!

Iubiți-vă! Respectați-vă! Fiți fericiți, că într-o secundă vă duceți… când nici nu vă gândiți. Cel mai urât lucru este să fii o legumă la pat. Urăsc lucrul ăsta. Să avem sănătate cu toții că vin vremuri grele!”, a scris Viorica de la Clejani.

Citeşte şi: Divorţ în familia Clejanilor: „Da, am băgat divorţ. Ion bagă banii la păcănele”

Cum a slăbit Viorica de la Clejani

În ultimele luni, Viorica de la Clejani a apărut cu un nou look care a stârnit admiraţie în rândul fanilor, dar a iscat şi controverse.

Artista a scăpat de un număr imrpesionant de kilograme, motiv pentru care nu puţini au fost aceia care au fost de părere că ar fi recurs la o operaţie de micşorare a stomacului, intervenţie foarte frecventă printre vedetele autohtone.

Recent, interpreta de muzică lăutărească a dezvăluit, în cadrul unui interviu, că nu s-a pus problema de aşa ceva şi că schimbarea spectaculoasă s-a produs în urma adoptării unei alimentaţii echilibrate, dar şi a consumului unui anumit suc. (Citeşte mai multe detalii AICI)