Cum a slăbit Viorica de la Clejani. Dieta cu care a scăpat rapid de zeci de kilograme

În ultimele luni, Viorica de la Clejani a apărut cu un nou look care a stârnit admiraţie în rândul fanilor, dar a iscat şi controverse.

09 sept. 2021, 13:34

Viorica de la Clejani dieta. Artista a scăpat de un număr imrpesionant de kilograme, motiv pentru care nu puţini au fost aceia care au fost de părere că ar fi recurs la o operaţie de micşorare a stomacului, intervenţie foarte frecventă printre vedetele autohtone.

Recent, interpreta de muzică lăutărească a dezvăluit, în cadrul unui interviu, că nu s-a pus problema de aşa ceva şi că schimbarea spectaculoasă s-a produs în urma adoptării unei alimentaţii echilibrate, dar şi a consumului unui anumit suc.

Viorica de la Clejani a slăbit cu o dietă bazată pe fructe şi un suc-minune

Momentul în care Viorica de la Clejani a decis că trebuie să ia măsuri împotriva kilogramelor în plus a fost acela în care a început să nu se mai simtă bine. Artista a renunțat la alimentele nesănătoase, a început să favorizeze consumul de fructe și a băut un suc-minune foarte eficient, preparat din sfeclă roşie, măr, țelină și morcov.

Citeste si Cum a slăbit Oana Roman 20 kg, fără să ţină dietă drastică. Secretul, dezvăluit chiar de vedetă

În ultima perioadă, nu m-am simțit prea bine și a trebuit să iau niste masuri radicale. Am avut transaminazele mărite. A trebuit să consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mâncam. Am auzit și eu de acea sfecla roșie, un măr, morcov, țelină. Și de nu am băut la suc din acesta… Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat puțin alimentația din viață mea. Ioniță nu știa că eu coboram la ora 2 noaptea și rupeam frigiderul în două”, a declarat Viorica de la Clejani la o emisiune tv.

Citeste si Un nutriţionist cunoscut spune secretul alimentelor vindecătoare: ”Am văzut mii de pacienți care s-au vindecat de boli cronice, au slăbit fără efort când au consumat anumite fructe și legume”