Liderul Clanului Motanu’ intervine în scandalul Clejanilor. Ioniţă, atacat dur pentru cum s-a comportat cu Fulgy

Liderul Clanului Motanu' din Brăila a intervenit în scandalul Clejanilor. Acesta condamnă dur modul în care Ioniță a abordat situația în ceea ce îl privește pe Fulgy.

10 iun. 2021, 16:17
Liderul Clanului Motanu’ intervine în scandalul Clejanilor. Ioniţă, atacat dur pentru cum s-a comportat cu Fulgy

Liderul Clanului Motanu’ intervine în scandalul Clejanilor. Aflat sub influența substanțelor interzise, Fulgy ar fi amenințat mai multe persoane din showbiz-ul românesc, inclusiv pe tatăl său, Ioniță de la Clejani, care a recurs la un gest disperat pentru a-l salva. Artistul l-ar fi denunțat la Poliție pe fiul său, iar Fulgy ar fi fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” din Capitală, pentru a primi ajutor de specialitate.

Liderul Clanului Motanu’ intervine în scandalul Clejanilor

„Nu pot să nu intervin în acest scandal legat de Fulgy de la Clejani. Condamn dur atitudinea iresponsabilă a lui Ioniță, tatăl lui Fulgy, de a-și reclama fiul la poliție și de a-l interna într-un spital de psihiatrie. Din păcate, Ioniță de la Clejani nu a înțeles și nu înțelege rolul său de tată. Fulgy are nevoie de afecțiune, de multă atenție și iubire, iar aceste aspecte l-au depășit și îl depășesc pe Ioniță. Felicit, în schimb, atitudinea matură a Vioricăi față de fiul său”, a declarat Ștefan, zis Motanu’, pentru Cancan.

Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, dezvăluiri şocante. A primit ameninţări cu moartea de la fratele ei vitreg

Fulgy, apărat de mama sa

Invitată în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, Viorica de la Clejani și-a apărat copilul. „A ajuns lumea sa îmi dea mesaje de condoleanțe pe Facebook. Dar se poate asa ceva? Lasa-ma Ionita sa vorbesc ca nu mai pot. Lumea ne doreste raul si se bucura atunci cand nu ne este bine! Sunt copiii mei si eu ii sustin asa cum sunt. Asta e copilul meu. Ce sa fac acum, sa il omor? In tara asta nu vrea sa ma vada nimeni bine, dar daca apari cu lucruri negative, atunci esti vazut si promovat. A gresit si asta e. Sa ma lase toata lumea in pace! Sunt foarte nervoasa si suparata pentru ca Fulgy e judecat. Ce a facut? A luat de la gura cuiva? A luat banii cuiva? Sa fie lasat in pace si el si toata familia mea. Sa ma lase Ionita sa vorbesc si eu ca sunt mama lui pana la urma”, a spus Viorica de la Clejani.