Bia Khalifa rupe tăcerea despre Fulgy! Vedeta OnlyFans l-a desființat pe băiatul Clejanilor: „El nu are nicio imagine, doar părinții lui au. El este un drogat. Cum să fiu geloasă?”

Bia Khalifa dă replica în scandalul despărțirii de Fulgy. Vedeta OnlyFans a declarat că ea nu are motive să fie geloasă și că fiul Clejanilor este cel care a fost părăsit de ea și nu invers.

11 mart. 2023, 15:03
Bia Khalifa rupe tăcerea despre Fulgy! Vedeta OnlyFans l-a desființat pe băiatul Clejanilor: „El nu are nicio imagine, doar părinții lui au. El este un drogat. Cum să fiu geloasă?”
Fulgy și Bia Khalifa, cel mai controversat cuplu din showbiz

Scandalul din jurul despărțirii lui dintre Bia Khalifa și Fulgy este departe de a se fi terminat. Deși cu foarte puțin timp în urmă aceștia se iubeau, despărțirea nu este deloc una ușoară, iar între cei doi se aruncă replici cât se poate de acide.  Modelul OnlyFans l-a acuzat pe fiul Clejanilor că ar fi fost violent cu ea în vacanța din Italia, dar Fulgy a reacționat cu privire la acest subiect. Acesta susține că Bia Khalifa are această atitudine pentru că este geloasă. Acesta a povestit la Antena Stars că a preferat să o ignore pe blondină și că este de părere că ea face aceste lucruri din pură gelozie.

Citește și: Bia Khalifa l-a uitat pe Fulgy. Cărui bărbat îi spune acum „Regele meu”

În mod evident acum, Bia Khalifa s-a simțit nevoită să îi dea acestuia un răspuns și să clarifice situația. Aceasta spune că nici nu poate fi pusă în discuție gelozia, din moment ce el este cel care o caută pe ea.

„A spus că Bia e geloasă, că el pe mine mă ignoră! Vă rog frumos să mă credeți, am capturi de ecran cum îi zic, `scrie, nu mă mai suna, lasă-mă`. Eu nu l-am căutat pe Fulgy deloc, în nicio circumstanță. El îmi caută prietenii, își caută anturaj cu ei, la fel, sunt dovezi, nu doar vorbe”, a explicat fosta iubită a lui Fulgy.

Ulterior, Bia Khalifa a început să dezvăluie episoade despre viața de cuplu alături de Fulgy, pe care la început îl iubea, ba chiar aproape o convinsese să devină mămică.

”Eu vreau să-mi protejez imaginea, el nu are nicio imagine, doar părinții lui au. El este un drogat care și-a lăsat drogurile pe noptieră, în timp ce eu făceam curat după el, pentru că făcea foițe…în toată casa. Și, acum, mă trezesc că Bia e geloasă! Cum să fiu geloasă?? M-am rugat de Ioniță (tatăl lui Fulgy) să facem o înțelegere, să înceteze să mai vorbească despre mine. Fulgy m-a sunat și ieri, i-am zis, scrie. Mă sună, îmi trimite clipuri cu el. Fulgy nu mă interesează!”, a mai adăugat Bia Khalifa.

Totodată, modelul OnlyFans a mai povestit că fiul Clejanilor ar refuza să îi dea hainele care i-au mai rămas la el.

”Din momentul în care am reușit să-mi iau chestiile (haine scumpe de la el de acasă), am fost cu prietena mea cea mai buină, Raisa, și cu sora mea, că nu am vrut să fiu singură cu el, n-a vrut să mă lase. Eu vorbeam despre faptul că vreau să mă despăgubească, vreau lucrurile înapoi și el spune că sunt geloasă? Geloasă pe cine? Eu am la el haine scumpe, mi-a spart telefonul, mi l-am cumprat, mi-a spart laptop-ul!”, a continuat tânăra.

Bia Khalifa a povestit că aceasta i-ar fi spart laptopul deoarece aceasta nu a vrut să îi asculte criza de nervi. Blondina povestește că ar fi încercat să stea în cealaltă cameră, pentru a-l lăsa să se calmeze.

„Era menajera în casă, el a avut o criză de nervi. M-am dus în cealaltă cameră și mă uitam la ceva, a venit să-mi spargă laptop-ul, că de ce nu-l ascult cum înjură, țipă și face crize. Asta s-a întâmplat. Și nu-mi place ce a făcut el la tv, că Bia Khalifa este geloasă, păi pe ce să fiu geloasă? Nu avea nicio legătură, a băgat niște chestii, niște subiecte care nu aveau niciun sens. Zice că mi-a dat block peste tot! Păi el încă mă urmărește pe conturi, mă sună, eu îi resping apelul. Cât de geloasă pot să fiu? Geloasă pe ce, geloasă pe cine?

Zice că eu nu pot accepta că am fost părăsită, pentru prima dată în viața mea, de un bărbat. În primul rând, nu e bărbat, în al doilea rând, m-am chinuit să-mi iau hainele de la el. Și încă nu le-am luat pe toate. Și eu l-am părăsit pe el, să se știe. Asta să fie clar!”, a declarat, Bia Khalifa, pentru Cancan.

Citește și: Bia Khalifa poate să își ia adio de la televiziune! Gafa uriașă pe care a făcut-o vedeta OnlyFans pe platourile de filmare