Viorica de la Clejani i-a transmis un mesaj lui Culiță Sterp! Artistul a fost linşat de internauţi, după ce a provocat accidentul

Viorica de la Clejani este alături de Culiță Sterp și avut un mesaj de încurajare pentru el, după ce cântărețul a provocat un accident acum câteva zile la Cluj.

20 nov. 2022, 19:38
Viorica de la Clejani i-a transmis un mesaj lui Culiță Sterp! Artistul a fost linşat de internauţi, după ce a provocat accidentul

Viorica de la Clejani a simțit să îi transmită un mesaj lui Culiţă Sterp, după ce a provocat un accident cu victime fiind în stare de ebrietate, după care a fugit de la locul faptei.

În urma incidentului, cântărețul a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile și cercetat pentru conducerea autoturismului sub influența alcoolului, vătămare corporală și părăsirea locului accidentului fără acordul poliției.

Imediat după accident, Culiță Sterp a fost linşat de internauţi, în apărarea lui sărind doar logodnica şi fratele lui.

Viorica de la Clejani, mesaj de încurajare pentru Culiță Sterp

Celebra cântăreață a intervenit și ea în apărarea manelistului, mai ales că familia Clejani s-a confruntat cu multe probleme de-a lungul timpului, fiind adesea judecată de cei din jur. Soția lui Ioniță înțelege prin ce trece Culiță Sterp în aceste momente și i-a tranmis un mesaj de încurajare.

„Dumnezeu să vă binecuvânteze”, a spus Viorica de la Clejani, potrivit wowbiz.ro

Iancu, fratele mai mic al lui Culiță, a postat un clip în care îi roagă pe internauţi să nu-i mai judece fratele, ci mai degrabă să înveţe din greşeala lui.

„V-aţi trezit toţi acum să-l judecaţi pe Culiţă că ce-a făcut, că merită condamnat, la puşcărie, v-aţi trezit toţi să aruncaţi cu pietre în fratele meu. Într-adevăr, el a provocat acest accident şi el plăteşte, dar voi nu sunteţi în măsură să-l judecaţi, că nu suntem noi în măsură să ne judecăm unii pe alţii pentru faptele noastre. Este cineva acolo sus care ne judecă după faptele noastre.

Voi, dacă aţi fi inteligenţi, aţi învăţa ceva din accidentul ăsta şi nu v-aţi da atât cu părerea şi n-aţi fi atât de filosofi în comentarii. Mai bine învăţăm din greşelile altora decât din ale noastre.

Omul a greşit, e omeneşte să greşeşti. Bine că nu s-a întâmplat mai rău. Eu Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat mai rău nici cu el, nici cu băiatul care se afla în Logan. Sunt sigur că, după palma asta de la Dumnezeu, Culiţă o să înveţe ceva. El nici nu e un tip care bea alcool, bea foarte rar şi uite că acuma aşa s-a întâmplat, să se urce şi la volan în situaţia asta… Nu-mi explic de ce s-a urcat aşa, pentru că nu face lucrurile astea niciodată”, a declarat Iancu, în cadrul unui videoclip, postat pe paginile de socializare.

Citiți și: Culiţă Sterp, prima reacţie după accidentul cu victime pe care l-a provocat la Cluj