Culiţă Sterp, prima reacţie după accidentul cu victime pe care l-a provocat la Cluj

Culiță Sterp a avut o primă reacție, foarte discretă de altfel, în urma accidentului pe care l-a provocat la Cluj.

19 nov. 2022, 23:41
Culiţă Sterp, prima reacţie după accidentul cu victime pe care l-a provocat la Cluj

Culiţă Sterp a provocat un accident cu victime fiind în stare de ebrietate, după care a fugit de la locul faptei. În urma incidentului, Culiță a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile și cercetat pentru conducerea autoturismului sub influența alcoolului, vătămare corporală și părăsirea locului accidentului fără acordul poliției. Artistul a fost linşat de internauţi, în apărarea lui sărind doar logodnica şi fratele lui.

Culiţă Sterp, prima reacţie după accidentul cu victime pe care l-a provocat la Cluj

Imediat după accident, Iancu, fratele mai mic al lui Culiță, a postat un clip în care îi roagă pe internauţi să nu-i mai judece fratele, ci mai degrabă să înveţe din greşeala lui.

Citeste si Culiţă Sterp, demolat pe internet. Un faimos tiktoker şterge pe jos cu artistul: „Şobolan nevertebrat care eşti, nu te duci să vezi dacă victima e ok, în schimb fugi într-o budă, că aşa fac mafioţii adevăraţi”

V-aţi trezit toţi acum să-l judecaţi pe Culiţă că ce-a făcut, că merită condamnat, la puşcărie, v-aţi trezit toţi să aruncaţi cu pietre în fratele meu. Într-adevăr, el a provocat acest accident şi el plăteşte, dar voi nu sunteţi în măsură să-l judecaţi, că nu suntem noi în măsură să ne judecăm unii pe alţii pentru faptele noastre. Este cineva acolo sus care ne judecă după faptele noastre.

Voi, dacă aţi fi inteligenţi, aţi învăţa ceva din accidentul ăsta şi nu v-aţi da atât cu părerea şi n-aţi fi atât de filosofi în comentarii. Mai bine învăţăm din greşelile altora decât din ale noastre.

Omul a greşit, e omeneşte să greşeşti. Bine că nu s-a întâmplat mai rău. Eu Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat mai rău nici cu el, nici cu băiatul care se afla în Logan. Sunt sigur că, după palma asta de la Dumnezeu, Culiţă o să înveţe ceva. El nici nu e un tip care bea alcool, bea foarte rar şi uite că acuma aşa s-a întâmplat, să se urce şi la volan în situaţia asta… Nu-mi explic de ce s-a urcat aşa, pentru că nu face lucrurile astea niciodată”, a declarat Iancu, în cadrul unui videoclip, postat pe paginile de socializare.

Culiță a avut un singur comentariu la acest clip: „Te iubesc!”, i-a scris artistul fratelui mai mic, lăsând de înțeles că îi îi este recunoscător pentru sprijin.

Citeste si Ministrul Lucian Bode intervine în scandalul accidentului produs de Culiţă Sterp: „Poliţia nu a încercat muşamalizarea. Măsura reţinerii este cea mai dură într-o astfel de situaţie”