Viorica de la Clejani, răpusă de durere la TV. Mărturisiri în lacrimi: „Ar fi putut trăi”

Viorica de la Clejani a povestit la emisiunea lui Măruța despre tragedia pe care a trăit-o în aprilie anul acesta când tatăl ei a murit pentru că a refuzat ajutorul medicilor.

25 oct. 2021, 23:26
Viorica de la Clejani, răpusă de durere la TV. Mărturisiri în lacrimi: „Ar fi putut trăi”

Viorica și Ioniță de la Clejani au fost invitații lui Măruță în provocarea sosurilor extrem de picante. Prima parte a provocării „Spuneți tot sau vă ia gura foc” a fost plină de amuzament și voie bună, însă a existat și un moment dramatic în care Vioricăi de la Clejani i-au dat lacrimile.

A mărturisit că îi e aproape imposibil să cânte o anumită melodie, pentru că e despre tată, iar ea și-a piedut părintele în aprilie 2021: “Nu s-a dus când trebuia sa spital, pentru că a zis că e pandemia, și a murit.”

Îndurerată după ce și-a pierdut părintele, Viorica de la Clejani a făcut în primăvară o postare pe contul de Instagram.

„Să fie foarte clar pentru toată lumea, tatăl meu nu a murit de Covid-19. Tatăl meu a murit de cancer. Ar fi putut trăi, dar din spaima pe care ați băgat-o în lume, mediatizând atât de mult acest virus, a stat acasă și nu a fost să se trateze. Că poate s-ar fi putut salva. Și, bineînțeles, că nici în spital nu te primesc decât dacă te internează de Covid-19. Spitalele sunt pline de pacienți internați cu Covid-19. Nu mai moare nimeni de alte boli, decât de acest virus”, a fost mesajul artistei, relatează Protv.ro.

Citește și: Viorica de la Clejani s-a vindecat de coronavirus, dar a rămas cu sechele. Artista face oxigenoterapie: „Viaţa ne încearcă şi mai mult”

Viorica de la Clejani, prima reacţie după ce a fost infectată cu Covid: „Am fost la spital de la primele simptome. Vă rog să procedaţi şi voi la fel”

Viorica de la Clejani, prima reacţie după ce a fost infectată cu Covid. Vedeta a mărturisit că se simte bine şi îşi roagă fanii să meargă la spital încă de la primele simptome aşa cum a procedat şi ea.

”Dragii noştri prieteni, vă mulţumesc pentru grija pe care mi-o purtaţi! Să vă ţină Dumnezeu sănătoşi! Sunt bine, am o formă uşoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid! Îi mulţumesc lui Dumnezeu, Ioniţă şi copiii noştri sunt sănătoşi!

Ca orice om civilizat şi conştient de pericol m-am prezentat la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă şi parcursul este unul optimist. Vă rog şi pe voi să procedaţi la fel, să mergeţi cu toată încrederea şi să solicitaţi ajutor medical în timp util!

Ţin să mulţumesc medicilor de la Institutul Matei Balş care mă monitorizează, sunt profesionişti adevăraţi şi oameni cu suflet! Respect!

Având în vedere că starea mea evoluează spre bine, după o scurtă perioadă de recuperare, ne vom vedea sănătoşi şi voioşi la evenimente! Până atunci, să vă ţină Dumnezeu în paza Lui şi să vă dea sănătate şi o vacă bună cu lapte! Cu prietenie şi gând bun, aceeaşi Viorica de la Clejani”, a transmis Viorica de la Clejani pe pagina sa de Facebook.