Viorica de la Clejani: „Toate prietenele lui Fulgy consumau droguri. Ajunsesem să le caut în geantă”

Fulgy este protagonistul mai multor scandalulri, în ultima perioadă, iar părinții lui, Viorica și Ioniță de la Clejani, trec prin momente grele.

11 iun. 2021, 10:55
Viorica de la Clejani: „Toate prietenele lui Fulgy consumau droguri. Ajunsesem să le caut în geantă”

Viorica de la Clejani și Ioniță de la Clejani sunt cu nervii întinși la maxim după ce fiul lor, Fulgy, a fost săltat de Poliție și internat la Spitalul Obregia, la nici un an de când Margherita de la Clejani era prinsă cu droguri la volan. De atunci, cei doi lăutari schimbă seară de seară televiziunile pentru a-şi apăra fiul pentru care singuri au făcut plânere la poliţie.

Ca şi în cazul Margheritei, anturajul este principalul vinovat de ce se întâmplă. Viorica de la Clejani a făcut dezvăluiri despre faptul că fiul ei consuma droguri. Ea declarat că ajunsese să le controleze pe toate prietenele lui Fulgy de substanțe. ”Toate prietenele lui Fulgy consumau droguri. Ajunsesem să le caut în geantă”, a spus artista la Prima TV.

Viorica şi Ioniţă de la Clejani cer ajutorul statului pentru a-l salva pe Fulgy. „E foarte ușor să devină victima unor oameni care vor să facă rău”
Vorica de la Clejani a făcut o criză de nervi în direct şi la Pro TV. „Fulgy a răspuns jagardelelor și mediocrilor. Să le fie țărâna ușoară! E o dușmănie virală acum, se ceartă care e mai frumoasă, mai deșteaptă! O să cunoască o fată să-l potolească, cum l-am potolit și eu pe Ioniță. Ioniță era prea moleșit, era după fusta lui mă-sa. L-am scuturat nițel și uite ce om e. Eu nu am nici o vină ca părinte, i-am dus la școli, la meditații. Mi-am oprit cariera ca să-i alăptez! După 18 ani, Fulgy nu mai e copilul meu! Primesc mesaje de condoleanțe că îmi pare rău s-a dus! La un an și patru luni, Fulgy a fost opărit cu ceai fierbinte! Vreau să-l îndrept, să-l aduc pe calea cea bună, să se însoare, să facă copii. Nu am cum să mă mai apropii eu de Fulgy acum, pentru că s-a făcut mare, are alte persoane lângă el”, a spus artista.

Viorica de la Clejani spune că și-a făcut datoria față de copilul ei și spune că în momentul în care va întâlni o fată de care să se îndrăgostească, Fulgy își va reveni.

În plus, ea a spus că este alături de copilul ei și că ar vrea să îl vadă la casa lui, însurat. „Vreau să se însoare, să facă copii și să îl văd la casa lui. S-a făcut mare. Ce să facem, să îi dăm cu toporul în cap, să îi omorâm?”, a spus Viorica.

Viorica de la Clejani a răbufnit. Cântăreaţa a avut o criză de nervi în direct: Fulgy a răspuns jagardelelor și mediocrilor