Viorica de la Clejani tună și fulgeră. Artista a promis că atacatorul fiicei sale nu va rămâne nepedepsit: ”Să vă măcelărească și vouă copiii când merg liniștiți pe stradă?”

Viorica de la Clejani le-a mulțumit medicilor de la Spitalul Universitar pentru că i-au salvat viața fiicei sale. Artista a promis că atacatorul Margheritei nu va rămâne nepedepsit.

18 aug. 2022, 23:45
Viorica de la Clejani tună și fulgeră. Artista a promis că atacatorul fiicei sale nu va rămâne nepedepsit: ”Să vă măcelărească și vouă copiii când merg liniștiți pe stradă?”

Artista a postat joi, un mesaj pe rețelele de socializare prin care le-a mulțumit medicilor de la Spitalul Universitar pentru că i-au salvat viața fiicei sale. Aceștia i-au scos Margheritei din sânul stâng un obiect ascuțit care seamănă cu un vârf de cuțit.

„Acest obiect i-a fost scos din sân fiicei mele. Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul. Unii sunt atât de răi. Cum să vă bucurați și îmi înjurați copiii pe tema acestui subiect? Dacă erau copiii voștri în locul Margăi? Cum puteți să vorbiți în halul ăsta? Eu acum ce să fac? Să-l las liber? Să vă măcelărească și vouă copiii când merg liniștiți pe stradă? Vă mai mirați de ce nu ne mai rabdă Dumnezeu. În loc să comentați (gratis, că dacă se plătea nu mai scriați nimic), rugați-vă la Dumnezeu să vă aibă în copiii în pază. Mulțumesc Bunului Dumnezeu că a scăpat cu viață”, a scris Viorica de la Clejani pe pagina sa de Facebook.

Știre inițială

Două femei din București au fost atacate în stradă de către un bărbat care se deplasa pe o trotinetă electrică. Margherita de la Clejani ar fi una dintre victime.

Autoritățile din București sunt în alertă, după ce un bărbat, care se deplasa pe o trotinetă electrică, a atacat două femei pe stradă.

Cele două atacuri au avut loc pe Calea Victoriei și pe Bulevardul I.C. Brătianu, iar victimele au 17, respectiv 30 de ani. Persoanele vătămate nu l-au putut identifica pe atacator deoarece, acesta se afla în mers.

Citește și Margherita de la Clejani, înjunghiată pe stradă. Este una dintre femeile agresate de bărbatul de pe trotinetă, în Bucureşti

În aceste momente, autoritățile fac tot posibilul pentru a-i da de urme bărbatului în cauză, astfel încât acesta să nu mai aibă timp să facă și alte victime.

„La data de 17 august a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o tânără, ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.
De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3.
La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul structurilor menționate, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au demarat verificările.
Una dintre cele două persoane vătămate a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.
Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe”, a precizat Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Margherita de la Clejani ar fi una dintre victimele bărbatului de pe trotinetă. Individul respectiv ar fi atacat-o pe vedetă cu un cuțit pe care i l-ar fi înfipt în zona pieptului, potrivit unor surse FANATIK.

Astfel, Margherita de la Clejani ar fi fost dusă de urgență la spital. Însă după ce a fost consultată de către medicii de la Spitalul Universitar, Margherita de la Clejani a putut răsufla ușurată, asta pentru că rănile provocate au fost unele ușoare.

Viorica din Clejani nu a confirmat dacă una dintre victimele atacatorului de pe trotinetă, ar fi Margherita, însă a declarat, în lacrimi că justiția în loc să se ocupe de prinderea criminalilor își canalizează atenția supra copiilor săi.

„Au ajuns copiii să fie omorâți pe stradă. Justiția lasă criminalii în libertate și s-au pus pe capul copiilor mei„, a declarat Viorica de la Clejani, în exclusivitate pentru Spectacola.

Citește și Lovitură uriaşă pentru Margherita din Clejani din partea judecătorilor. A fost condamnată definitiv după ce a fost prinsă drogată la volan