Viorica și Ioniță de la Clejani fac senzație în noul film regizat de Johnny Depp! Cu ce mare actor s-au întâlnit lăutarii: „Era și el acolo!”

Viorica și Ioniță de la Clejani au avut parte de o experiență cu totul unică pe platourile de filmare ale noului film regizat de Johnny Depp. Aceștia s-au putut bucura de o companie de top și de un proiect care, cu siguranța, va face furori.

20 oct. 2023, 14:17

Au reușit de-a lungul timpului să lege o prietenie autentică și se întâlnesc de fiecare dată când au ocazia cu celebrul actor de la Hollywood, Johnny Depp. Viorica și Ioniță de la Clejani îl cunosc suficient de bine pe Johnny Depp, lucru demonstrat de faptul că acesta i-a invitat să joace într-un film pe care el însuși îl regizează, intitulat „Modi”. Acest anunț a fost făcut cu mare bucurie de către Viorica.

Citește și: Tichete de masă, zile libere și transport gratuit dacă faci asta. Avantajul de care angajatorii nu ar vrea să știi

Se pare că filmările au avut deja loc la Budapesta, iar filmul se concentrează pe viața pictorului italian Amedeo Modigliani. Artiștii de la Clejani s-au întors acasă după o experiență impresionantă și cu mai multe fotografii alături de Johnny Depp, perfecte pentru a le adăuga în albumul lor de amintiri. În plus, Viorica de la Clejani a dezvăluit că a avut ocazia să-l vadă pe nimeni altul decât Al Pacino pe platourile de filmare.

„Suntem deosebit de onorați că am participat la producția filmului “Modi”, regizat de marele actor Johnny Depp! O poveste despre viața pictorului Amedeo Modigliani.Scena se petrece în anul 1916 într-un bar din Paris unde noi cântăm pentru Modi și prietenii lui. Am fost îmbrăcați de unul dintre cei mai mari designeri de costume de film din lume, Penny Rose, cea care a creat și costumele din “Pirații din Caraibe”! Azi dimineață ne-am întors acasă! Lumea filmului este fascinantă…și  Al Pacino era acolo…wow! Mulțumim, Johnny!”, a mărturisit, extrem de încântată, pe rețelele sociale Viorica de la Clejani.

Viorica și Ioniță din Clejani susțin că nici acum nu și-au revenit ddupă această experineță extraordinară. Pentru ei, filmările la ‘Modi’ au fost ca o întoarcere în timp.

„Nu ne-am revenit complet din acest vis. Când am intrat în scenă în acele costume, a fost ca o călătorie într-un trecut fascinant și fermecător. Imaginea noastră în costumele de epocă sub lumina difuză a unui Paris din 1916, cântând pentru Amedeo Modigliani și prietenii lui este un tablou ÎNCĂ viu în mintea noastră!”, au mărturisit cei doi artiști.

Johnny Depp e fascinat de muzica prietenilor săi români așa că are o legătură specială cu Ioniță și Viorica de la Clejani.

Ei s-au revăzut și în această vară, atunci când pe 8 iunie, celebrul actor a concertat la București alături de  trupa sa, ”Hollywood Vampires”. Iar atunci când pe 9 iunie, Depp a împlinit 60 de ani, Clejanii i-au făcut cadouri de suflet, inedite. Viorica i-a oferit, pe lângă palinca de gutui, o ie tradițională, veche de 60 de ani, lucrată din in, și un chimir pe care marele actor le-a și îmbrăcat atunci și a urcat pe scenă cu un outfit tradițional românesc.

Viorica și Ioniță de la Clejani se cunosc cu “Piratul din Caraibe” din anul 2000, ei împrietenindu-se pe platourile de filmare ale peliculei “The Man Who Cried”.

Citește și: Irina Rimes se mărită și vrea trei nunți, în trei țări: „Cu mese întinse dintr-un capăt până-n altul, cu beculețe și cu lăutari care să vină să-ți cânte pe la mese”