Irina Rimes se mărită și vrea trei nunți, în trei țări: „Cu mese întinse dintr-un capăt până-n altul, cu beculețe și cu lăutari care să vină să-ți cânte pe la mese”

Trei nunți la care să cânte și să danseze trei zile și trei nopți. Asta pare să își dorească Irina Rimes alături de iubitul său francez, David Goldcher. Cei doi sunt de nedespărțit de aproximativ trei ani și vor să își oficializeze iubirea prin petreceri în trei colțuri diferite ale lumii.

20 oct. 2023, 12:50
Irina Rimes se mărită și vrea trei nunți, în trei țări: „Cu mese întinse dintr-un capăt până-n altul, cu beculețe și cu lăutari care să vină să-ți cânte pe la mese”
Irina Rimes se mărită și vrea trei nunți, în trei țări: „Cu mese întinse dintr-un capăt până-n altul, cu beculețe și cu lăutari care să vină să-ți cânte pe la mese”

Irina Rimes se mărită cu francezul David Goldcher și a dezvăluit că își dorește trei nunți. Cei doi formează un cuplu de trei ani și fac naveta între București și sudul Franței, acesta fiind și motivul pentru care Irina Rimes visează la trei petreceri de nuntă. Pe lângă faptul că amândoi au mulți prieteni și rude pe care vor să îi cheme la nuntă, artista mărturisește că i-a făcut și o promisiune lui Smiley în ceea ce privește acest eveniment important.

Citește și: Ce a făcut Irina Rimes cu primii bani câștigați din muzică: „Lumea mă iubește pentru ceea ce cânt, nu pentru ceea ce afișez”

Irina Rimes se mărită și vrea trei nunți

După trei ani de relație cu David Goldcher, Irina Rimes a anunțat că se mărită, dar nu oricum. Cântăreața originară din Republica Moldova este convinsă că francezul este sufletul ei pereche și își dorește o nuntă mare, compusă din trei petreceri, în trei țări diferite. Irina Rimes a explicat de ce va trebui să facă trei nunți, însă fără a dezvălui când va avea loc marele eveniment. Irina Rimes spune că și-ar dori să sărbătorească nunta cu David Goldcher de trei ori, pentru a-și împăca părinții, colegii de muncă, dar și rudele iubitului.

„M-am gândit la trei, dar cred că e prea mult. Trei în sensul în care aș face una în vestul Franței. Smiley mi-a spus că vine la nunta mea numai dacă îl chem în Franța la un chateau. Și atunci, am zis că fac o nuntă pentru Smiley. Aș face o nuntă aici pentru toți prietenii, colegii, pentru oamenii cu care lucrez. Aș mai face o nuntă acasă, în curte la părinții mei cu toate rudele mele”, a spus Irina Rimes la Digi FM.

Interpreta a mai adăugat că vrea să respecte și tradițiile din Moldova, mai ales că și părinții săi vor să se bucure de frumosul eveniment din viața artistei: „Aș face o nuntă moldovenească „din talpă’ cu mese întinse dintr-un capăt până-n altul, cu beculețe și cu lăutari care să vină să-ți cânte pe la mese. Mama cu tata au fost la multe nunți și acum dacă le spun că nu fac nuntă în Moldova, mă ceartă: .

Irina Rimes a povestit își cum s-a cunoscut cu iubitul ei, David Goldcher, cel care îi va deveni soț. S-ar părea că muzica a fost cea care i-a unit, însă tot ea este cea care îi mai desparte din când în când.

„Ne-am cunoscut la o sesiune de muzică în Franța, deci pot spune că tot muzica ne-a unit. Din momentul în care am decis că vom rămâne împreună, nu ne-am despărțit decât pentru câteva zile, când eu mai mergeam în concerte și dormeam în hoteluri sau când el a trebuit să plece în Paris, iar eu rămâneam, pentru că aveam treabă în România. În rest, am fost cam nedespărțiți și va continua așa”, a dezvăluit Irina Rimes, în trecut, pentru viva.ro.

Irina Rimes a mai vorbit și despre limba în care vorbește cu David Goldcher. Francezul știe română, însă preferă să comunice în limba lui natală. Iar dacă la început au locuit amândoi în Franța, David Goldcher a renunțat la țara natală și s-a mutat în România de câteva luni, unde locuiește cu Irina Rimes. Totuși, nu au renunțat să facă naveta între Franța și România.

„Avem două Acasă: una în România, în București, și una în Paris. Facem naveta între ele și avem grijă să fie plantele udate constant în amândouă. Vorbim aproape exclusiv în franceză, mai puțin în dățile în care ne amuzăm de româna lui, pe care o înțelege foarte bine, dar o vorbește amuzant”, a spus cântăreața.

Citește și: Killa Fonic o amenință pe Irina Rimes? Ce mesaj i-a transmis în ultima melodie: „Mai mult nu spun, îmi pare rău”