Viorica şi Ioniţă de la Clejani rup tăcerea despre Fulgy. Cine l-a reclamat la Poliţie şi ce mesaj le-au transmis Antoniei şi lui Alex Velea

Viorica şi Ioniţă de la Clejani rup tăcerea despre Fulgy, după scandalul în care a fost implicat fiul lor. Tânărul este în atenția tuturor dupa ce a fost prins de autorități sub influența substanțelor interzise la volan.

09 iun. 2021, 12:45
Viorica şi Ioniţă de la Clejani rup tăcerea despre Fulgy. Cine l-a reclamat la Poliţie şi ce mesaj le-au transmis Antoniei şi lui Alex Velea

Viorica şi Ioniţă de la Clejani rup tăcerea despre Fulgy. Cei doi neagă faptul că fiul lor are o problemă reală cu drogurile şi i-au luat apărarea acestuia, mărturisind că modul în care vedetele internaționale se fac remarcate in showbiz a devenit un exemplu pentru Fulgy.

Ioniţă a mai declarat că nu el a fost cel care a sunat la Poliţie, autorităţile au venit să îl verifice în urma unor sesizări făcute de altcineva.

Citeşte şi: Clejanii, noi declaraţii despre Fulgy. Ce a răspuns Ioniţă când Răzvan Simion l-a întrebat direct: „Nu te-ai gândit să îi tragi două perechi de palme?”

Viorica şi Ioniţă de la Clejani rup tăcerea despre Fulgy

Nu trebuie să condamnăm un copil care greșește, toți copiii greșesc, datoria noastră este să le fim alături, nu să le dăm în cap. (…) Nu sunt pregătiți pentru anturajul din București.

Un copil ca Fulgy este foarte ușor să devină victima unor oameni care vor să facă rău. Este major, răspunde de ceea ce face. Așteptăm ajutorul statului. Ei au fost crescuți într-o casă cu oameni sinceri, cu frică de Dumnezeu. Nu au știut cum este la București.

Cui pe cui se scoate. Și-a atins scopul. Este cel mai cunoscut dintre toți. Nu aveți dreptul nici uman, în niciun fel să comentați dacă nu știți. Poliția a venit să facă niște verificări, în urma unor sesizări. Nu am făcut eu sesizarea. Eu nu am sunat. Într-o societate normală când cineva greșește, nu îl strivești, îl ajuți. Vorbim de comunicate de Poliție și alegem ceva ce nu este real?

S-a extras din el un lucru care a fost subliniat. Poliția a venit să facă niște verificări, în urma unor sesizări. Oamenii publică pe site-ul oficial știri de genul ăsta. Bine ar fi să nu se interpreteze altceva”, a declarat Ioniță de la Clejani, la Xtra Night Show.

Eu l-am crescut foarte frumos. Păcat că el a găsit în relațiile lui amoroase tot felul de de vicii, toate fetele cu care a fost, fumează de nu se mai poate. Nu am știut să le explicăm cum este la București. Am o săptămână-două de când nu dorm. Dar sunt mama lui, știu ce am crescut la ușa casei. A greșit, se duce la pușcărie. E un copil mai rebel”, a spus şi Viorica de la Clejani, despre Fulgy.

Mesajul către Antonia şi Alex Velea

Artistul a mai ţinut să le ceară scuze, public, Antoniei şi lui Alex Velea vizavi de cuvintele jignitoare pe care le-a rostit fiul lor. Acesta susţine că au fost doar „nişte vorbe spuse în vânt” şi este convins că cei doi înţeleg situaţia prin care trec în această perioadă.

Îmi cer scuze față de Antonia și față de Alex Velea. A fost o discuție legată de producție și de studio. El a venit de la studio și vorbea de Alex foarte frumos și la 24 de ore și-a schimbat răspunsul total. Sunt sigură că Alex Velea și soția lui înțeleg situația prin care trec. Sunt doar niște vorbe spuse în vânt. Cui pe cui se scoate. Și-a atins scopul. Este cel mai cunoscut dintre toți.”, a spus Ioniță de la Clejani la XNS.