Viperă găsită într-o ladă de legume la un magazin alimentar din Piatra Neamţ

Panică totală într-un magazin alimentar din județul Neamț! Vânzătorii și clienții s-au speriat îngrozitor de o viperă care se plimba pe un raft al magazinului.

25 aug. 2021, 09:22
Viperă găsită într-o ladă de legume la un magazin alimentar din Piatra Neamţ

O vânzătoare a observat vipera pe un raft al magazinului, a ieşit imediat în stradă şi a sunat la numărul de urgenţă 112.

Pompierii din Piatra Neamţ au venit cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi cu o ambulanţă SMURD.

Vipera de peste o jumătate de metru a fost găsită într-o ladă de legume. Cei care au intervenit au prins-o și au pus-o într-un sac, iar ulterior au eliberat-o într-o pădure din zonă.c

Muşcătura de viperă este mortală, dacă victimei nu-i este administrat repede serul antiviperin.

Şarpe în lada cu legume, într-un magazin din Neamţ. Pompierii au intervenit de urgenţă

Un şarpe a fost găsit în lada cu legume, într-un magazin din localitatea Bicaz Chei, judeţul Neamţ. Imediat, s-a sunat la 112 şi au venit de urgenţă pompierii, dar şi o ambulanţă SMURD. Forțele de intervenție au imobilizat șarpele după care l-au introdus într-un sac.

Întâmplarea face că evenimentul a avut loc în vecinătatea zonei în care un urs a rămas blocat astăzi într-un gard, spun localnicii.

„La locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu o autospecială complexă pentru intervenție și o ambulanță SMURD și voluntari din cadrul SVSU Bicaz Chei.

Ajunși la locul solicitării pompierii au constatat că într-o ladă pentru legume se afla un șarpe de apă. Forțele de intervenție au imobilizat șarpele după care l-au introdus într-un sac, ulterior fiind eliberat în pădure.”, a transmis ISU Neamț.

Citește și Toţi românii trebuie să ştie asta. Comisia Europeană a hotărât această regulă. Totul se va întâmpla în magazinele alimentare!