VIRAL: Cu una ca ea, îţi „zboară” FRICA de AVION. Cine este cea mai GLUMEAŢĂ stewardesă VIDEO

Martha Cobb şi-a căpătat renumele de cea mia simpatică stewardesă. Este americancă din Houston şi cei care au călătorit cu ea îi spun familiar Marty. Stewardesa companiei Southwest Airlines a căpătat şi mai multă faimă datorită unei înregistrări pe YouTube, în care face din rutină un spectacol de comedie.

16 apr. 2014, 20:42

La fiecare zbor, Martha Cobb îşi pregăteşte pasagerii într-un mod destins, original. Între indicaţiile serioase prevăzute în protocol, pe care le dă pasagerilor, Marty strecoară glume ce fac deliciul instructajului de rutină pentru pasageri.

„Legaţi-vă centurile de siguranţă, puneţi sub scaunele dumneavoastră obiectele care vă aparţin şi setaţi  telefoanele mobile pe modul ZBOR”, îşi începe Martha instructajul obligatoriu al pasagerilor înaintea decolării avionului.

„Dacă ne-am bucura de câteva minute de atenţie din partea dumneavoastră, fostul meu soţ, noul meu prieten şi avocatul lor specializat în divorţuri sunt pregătiţi să vă ofere instrucjul privind măsurile de siguranţă”, continuă Martha.

Apoi trece la explicaţii privind legarea centurilor de siguranţă: „Legaţi-vă centurile de siguranţă cât mai strâns şi mai jos în jurul şoldurilor, cam aşa cum face bunica mea când îşi pune bustiera.”

Citeşte şi Un bebeluş născut în avion a primit numele stewardesei care l-a ajutat să vină pe lume VIDEO

În timpul instructajului, Martha numeşte luminile de podea „lumini de discotecă”, cardul de informare asupra măsurilor de siguranţă, „premiu de intrare”, iar vestele de salvare sunt „minusculul costum bikini galben de Sud-Vest”.

Acesta este o rutină pe care ea şi-a perfecţionat-o timp în decursul a doi ani şi a hotărât să o înregistreze şi să o facă publică online. La sfârşitul înregistrării, Martha spune că vrea să facă din experienţa zborului, o experienţă agreabilă, care să înlătuire şi teama celor care au frică de zbor cu avionul.

„Aceasta este ceea ce noi numim distracţie foarte ieftină. Nu trebuie să plăteşti nimic în plus, dar nici nu vei primi niciun sfanţ înapoi”, îşi încheie ea înregistrarea video pe acelaşi ton şugubăţ.