O nouă modă pe internet: Oameni care îşi toarnă lapte în cap în plină stradă

Conform Daily Mail, un nou tip de viral a apărut pe internet: studenţi din Anglia se filmează în timp ce îşi toarnă lapte în cap. Tot mai mulţi oameni postează filme similare. La doar câteva zile de când a apărut acest nou trend, filmuleţele postate au zeci de mii de vizualizări. Cu toate că pare una din cele mai inutile idei, acest nou tip de viral prinde la public.

RomaniaTV.net
26 nov. 2012, 10:14

Milking, care în română s-ar traduce prin ‘a mulge’ face vâlvă pe internet. Această idee a apărut după ce un student din Newcastle, Tom Morris, în vârstă de 22 de ani şi-a postat pe pagina de Facebook un video  în care îşi turna lapte în cap în faţa unei cafenele. Ulterior, datorită impactului avut asupra celor care l-au văzut, i-a venit ideea să se filmeze făcând acest lucru în cele mai bizare locuri, printre care în copaci, în tomberoane, în faţa barurilor sau chiar în mijlocul străzii, printre maşini.

Un ziar studenţesc din Anglia afirmă că studenţi din Edinburgh, Nottingham şi Cirencester au toţi propriile lor filmuleţe postate, în timp ce acest trend se propagă în toate universităţile din ţară. Studenţii vor să facă o revoluţie de lapte. Inclusiv tinerii absolvenţi ai celebrei universităţi Oxford au propriile lor filme.

‘Nimeni nu se aştepta ca acest film să aibă un astfel de succes’, spun cei care au postat primul dintre zecile de filme existente. Studenţii spun că reacţiile celor care l-au văzut au fost complet diferite, în timp ce unii râdeau, alte persoane erau total împotriva unor astfel de activităţi considerându-le complet inutile, doar o risipă de lapte şi un surplus de haine murdare. Consilierul studenţilor din New Castle, Gregg Stone a declarat:’Nu sunt sigur ca studenţii îşi imbunătăţesc imaginea cu acest tip de clipuri.’ Grupul de studenţi a raspuns:’Nu ne-am gândit că filmul va fi văzut de foarte mulţi oameni, noi am vrut să-l arătăm doar prietenilor. Am fi foarte dezamăgiţi dacă ar aduce o imagine negativă asupra studenţilor şi universităţii.’

Chiar daca are un succes nebun, protagoniştii filmului spun că ‘milking’ nu are o aplicaţie practică şi avertizează că cei care vor încerca, trebuie să se aştepte la multe haine murdare.