VIRAL: Scrisoarea unui fiu pentru tatăl lui

Scrisoarea unui fiu către tatăl său a devenit virală pe Internet. Chiar a văzut și lumina tiparului în câteva publicații importante, așa că am decis să v-o facem cunoscută și vouă. Citiți-o și o să înțelegeți de ce.

RomaniaTV.net
07 mai 2015, 10:38
VIRAL: Scrisoarea unui fiu pentru tatăl lui

Un tată intră în dormitorul fiului său de 15 ani. Și-a dat imediat seama că este ceva în neregulă: camera era ordonată, patul era făcut! Pe una dintre perne observă un plic pe care scria atât: “Pentru tata”. Cu un gol brusc în stomac, își face curaj și deschide plicul:

Dragă tată,

Cu inimă îndurerată îți scriu aceste rânduri. Am decis să fug în lume cu iubita mea Ana. Asta ca să evităm un scandal monstru cu tine și mama… Sunt îndrăgostit până peste cap de ea, e atât de drăgălașă – chiar și cu inelul ei din nas, tatuajele care îi acoperă cam tot corpul și hainele-i de piele. Și cum să nu o iubesc acum că îmi poartă copilul în pântece și suntem absolut convinși că vom fi tare fericiți cu micuța noastră familie! Stai liniștit, e mai mare ca mine și are deja o rulotă în pădure în care să locuim. Avem și lemne care să ne ajungă aproape toată iarna! „…

Continuarea pe Unica.ro.