Viralul de marţi. Cea mai share-uită postare de pe Facebook

Un citat postat de Oana Pellea pe contul ei de Facebook a făcut furori pe internet şi i-a îndemnat pe foarte mulţi să îl distribuie mai departe, prietenilor.

RomaniaTV.net
21 nov. 2012, 09:27
Viralul de marţi. Cea mai share-uită postare de pe Facebook

Un citat scris de actriţa Oana Pellea pe contul său de Facebook a fost postarea care a atras cele mai multe share-uri în cursul zilei de marţi. „Când eşti mort, nu ştii că eşti mort. E greu doar pentru ceilalţi… La fel şi când eşti prost…” au fost vorbele care i-au încântat pe cititori şi i-au îndemnat să le trimită şi altor prieteni.

Citatul nu îi aparţine însă actriţei, ci caricaturistului belgian Philippe Geluck, cunoscut ca fiind autorul seriei de benzi desenate Le Chat. Dealtfel, chiar actriţa a scris pe contul său de Facebook, miercuri dimineaţa: „Tare aş ruga întreaga media să modifice, înspre adevăr… Acest citat NU îmi aparţine„.

Aproape 7.000 de cititori ai site-ul ROMÂNIATV.NET au distribuit citatul mai departe, peste 1.700 i-au dat „like” şi câteva zeci au comentat pe marginea lui. „Mai bine mort, decât prost. Dacă eşti prost, măcar nu te băga în seamă„, a scris Lungan Mihai, iar Mihaela a postat: „Cred că nu se aud urlete, nu pentru că prostia nu doare. Dar e linişte, pentru că cel ce gândeşte suferă, iar atunci când vorbeşte e neînţeles„.