VIRALUL LUNII. „Eşti o mamă denaturată! Stai pe telefon, cu copilul la picioare…” Care a fost EXPLICAŢIA FEMEII

O tânăra mamă a fost aspru criticată în mediul virtual pentru că preferă să stea pe telefon, în timp ce și-a lăsat copilul pe jos, de parcă era un bagaj. Fotografia realizată într-un aeroport a stârnit un val de controverse pe Internet.

03 oct. 2017, 15:15
VIRALUL LUNII. „Eşti o mamă denaturată! Stai pe telefon, cu copilul la picioare…” Care a fost EXPLICAŢIA FEMEII

După ce fotografia a devenit virală pe Internet, fiind însoțită de tot felul de cuvinte urâte, precum „Ești o mamă denaturată! Stai pe telefon, cu copilul la picioare, și nu-ți pasă de el…”, femeia a decis să spună adevărul.

Molly Lensing, care este de profesie asistent medical la o clinică de pediatrie și mai are acasă doi copii, rămăsese blocată în aeroportul din Colorado de peste 20 de ore, alături de fetița ei de doar două luni, după ce zborul lor a fost anulat.

„Anastasia stătea în căruciorul ei de prea multe ore, iar eu aveam mâinile obosite de la ținutul în brațe și de la bagaje. Avea nevoie de spațiu ca să se întindă, iar eu trebuia să comunic cu toți membrii familiei, care se întrebau unde suntem”, a explicat femeia în cadrul unei emisiuni de televiziune.

„Simțeam că mi-a fost violată intimitatea. Lucrez la o clinică de pediatrie și îmi era teamă ca nu cumva șeful sau unul dintre colegii mei să vadă poza și să fiu dată afară. Din fericire, acest lucru nu s-a întâmplat”, a mai spus Molly Lensing.