Viralul săptămânii: un român s-a descălţat la urcarea într-un tramvai nou VIDEO

Tramvaiul urma să fie vizitat de presă şi de autorităţi, iar cei care au urcat nu au vrut să murdărească noul tramvai. Tramvaiele au o capacitate maximă de 137 de persoane, au dotări la standarde europene, iar vatmanii fac o pregătire specială la Timişoara.

02 feb. 2023, 14:56
Viralul săptămânii: un român s-a descălţat la urcarea într-un tramvai nou VIDEO

Reşiţenii s-au descălţat înainte să intre în noul tramvai livrat oraşului de firma turcă Durmazlar. Acesta este primul dintr-un lot de 12 tramvaie pe care autorităţile din Reşiţa le vor achiziţiona.

Postarea virală a unui maghiar născut şi crescut în România: „Mulţi ani am încercat să fac pace între aceste două naţii. Eu o să mor, dar am copii, nepoţi care vor trebui să trăiască în aceeaşi ură pentru că au diacritice urâte în nume”

“Firma turcă Durmazlar a livrat zilele trecute la Reșița primul tramvai din lotul de 12, prevăzut într-un contract semnat în 2020. Inexplicabil este faptul că reșițenii s-au descălțat când s-au suit în tramvai, lăsându-și încălțămintea la uși.

Înregistrări video arată tramvaiul pe o linie de depou și mai multe persoane care se descalță la urcare lăsându-și încălțămintea pe un suport amplasat la urcare. Unul dintre cei prezenți pare a zice că nu e necesară descălțarea, însă unul dintre musafiri își dă pantofii jos”, scrie clubferoviar.ro.

VIDEO VIRAL: Un preot român a devenit vedetă pe TikTok după ce a sfințit un Porsche. A pictat cu pensula componentele mașinii
Contractul a fost semnat în 2020. „Primul tramvai turcesc a ajuns cu bine la Reșița cu un transport agabaritic, iar pe parcursul anului vor veni și celelalte 12. Acestea vor fi garate în depoul de la Renk. Valoarea unui tramvai este de circa două milioane de euro. Administrația locală spune că noile tramvaie sunt supuse testelor la firma producătoare, iar de omologarea lor pentru Europa se ocupă o firmă din Polonia”, notează infocs.ro.