Viralul săptămânii: Un şofer a vrut să-şi „sfinţească” maşina de Boboteaza VIDEO

Un șofer a ajuns cu maşina "la copcă" după ce s-a aventurat să conducă automobilul pe un lac îngheţat. Prietenii au filmat toată scena şi au contribuit prin îmbărbătări la savarea acestuia.

21 ian. 2021, 07:32
Viralul săptămânii: Un şofer a vrut să-şi „sfinţească” maşina de Boboteaza VIDEO

Viralul săptămânii: Un șofer din Republica Moldova a ajuns cu mașina în lac de Boboteaza pe stil vechi. Omul a vrut să dea o tură cu mașina pe un lac înghețat, chiar dacă era interzis de autorităţi printr-o avertzizare de cod roşu.

Dacă Putin a ales să facă o baie liniştită în apa înghețată de Bobotează, la minus 20 de grade, un șofer din Republica Moldova a plusat la capitolul viteză. Plimbarea însă a avut un final mai puţin fericit. Automobilul marca Audi s-a scufundat, sub privirile neputincioase ale celor adunaţi în jur, transmite Publika.md.

Şoferul temerar s-a salvat în ultimul moment, ajutat cu sfaturi și de prietenii de la mal, care au și râs de el.

Viralul săptămânii: drifturi pe gheaţa subţire

Maşina, care din ironia sorţii avea numere de înmatriculare NOE, nu a putut însă să se salveze, ca şi corabia biblică a lui Noe.  Şoferul însă, ca prin minune, a reuşit să iasă din habitaclu şi s-a pomenit pe capacul portbagajului.

În timp ce automobilul se scufunda, câţiva prieteni îl îndrumau să prindă la curaj şi să sară cât mai repede. „Sai, Vichea, sai, ascultă-mă! Sai şi ia-ţi viteză!”, era îndemnat Victor.

„Acum trebuie de aşteptat primăvara, altceva nu faci nimic”, spune unul dintre amici.”Vichea, o să-ţi trimit video”, comentează cel care a filmat întreaga scenă.

Călin Georgescu, clip trucat! Premierul AUR şi-a editat filmul devenit viral: lacul era în Austria, iar ninsoarea a fost adăugată pe calculator VIDEO

Deocamdată, nu este clar care dacă maşina va fi scoasă şi cum se va face acest lucru. Potrivit şefului serviciului de presă al IGSU, Liliana Puşcaşu, salvatorii nu au fost solicitaţi să intervină în acest caz.

Viralul săptămânii: momentul când este salvat

Reporter lovit de o pasăre, chiar înainte să intre în direct. Imaginile au devenit virale VIDEO