Viralul sărbătorilor. Tânăra a devenit vedeta Internetului după ce a dezvăluit trucul pungilor de cadouri

Ksenia Senn a arătat cum să te folosești de șnurul pungilor de cadou pentru a proteja conţinutul de ochii curioşilor.

09 dec. 2021, 08:59
Viralul sărbătorilor. Tânăra a devenit vedeta Internetului după ce a dezvăluit trucul pungilor de cadouri

Viralul sărbătorilor. O femeie a creat mare vâlvă pe Internet după ce a dezvăluit un truc despre cum trebuie folosite în mod corect pungile de cadou.

Toată lumea știe că împachetatul cadourilor nu este o sarcină tocmai ușoară. Unii preferă să pună pur și simplu cadoul într-o pungă, în timp ce alții stau foarte mult timp să le împacheteze cu mare atenție, conform Mirror. 

Rețetă delicioasă de Tăvălită. Toate gospodinele trebuie să facă acest lucru pentru ca prăjitura să iasă extrem de gustoasă!
Așa că, trucul dezvăluit de Ksenia Senn le va salva multe minute multor persoane. Ea a arătat cum să te folosești de șnurul pungilor de cadou pentru a le strânge în așa fel, încât să nu se vadă conținutul.

Viralul sărbătorilor VIDEO

Clipul a devenit viral, strângândpeste un milion de vizualizări şi zeci de mii de aprecieri.

Dar a durat foarte puțin până când Internetul să fie împărțit în două. În timp ce o mulțime de oameni i-au mulțumit fetei pentru truc, alții au spus că ei știu de foarte mult timp acest truc.

Horoscop pentru Crăciun 2021. Ce zodii vor avea parte de sărbători liniştite şi de cadouri nesperate, ce zodii vor avea sărbători agitate şi surprize neplăcute