Viralul zilei: Budescu a marcat din nou de pe tunelul care duce la vestiare VIDEO

Fotbalistul Astrei, Constantin Budescu, e campion la execuţii fabuloase la antrenamentele echipei. Mijlocaşul a reuşit să marcheze din afara terenului, cu piciorul stâng.

18 ian. 2021, 12:34
Viralul zilei: Budescu a marcat din nou de pe tunelul care duce la vestiare VIDEO

Viralul zilei vine de la Constantin Budescu. Fotbalistul Astrei a reuşit din nou o execuţie care face înconjurul reţelelor de socializare.
„Magicianul” are cifre bune în acest sezon, 12 meciuri, şase goluri şi şapte pase de gol, iar măiestria şi-a arată şi după meciurile Astrei, la antrenamente. În ultima sa provocare, Budescu a reuşit să înscrie de pe tunelul care duce la vestiare.

Mai mult, mijlocaşul a reuşit execuţia de zile mari cu piciorul stâng, în condiţiile în care dreptul este piciorul de bază. Nu e prima astfel de execuţie pe care o reuşeşte. De-a lungul timpului, Budescu a mai marcat din parcare şi a oferit şi alte faze virale.

Viralul zilei: Constantin Budescu, gol super de pe tunelul stadionului

Budescu îşi va decide viitorul în această iarnă. În această perioadă, fotbalistul a purtat discuţii pentru a rămâne la Astra, dar e tentat şi de o plecare, la FCSB e una dintre echipele care e pe urmele sale.

Anul trecut, Constantin Budescu a ajuns chiar și în paginile presei spaniole, după ce a oferit o fază incredibilă.

Mijlocașul de 31 de ani a șutat din vestiare și a nimerit poarta, de la o distanță apreciabilă. Totul după ce Budi a făcut un pariu cu cineva din stafful Astrei.

FCSB ASTRA LIVE STREAM VIDEO ONLINE: 3-0 în etapa a 16-a din Liga 1
Fotbalistul a luat două mingi și a zis că dacă reușește măcar o dată din două încercări, îi va lua bărbatului 30 de lei și buletinul. Mai mult, dacă nu ar fi reușit, jucătorul a promis că îi va da 10 milioane celuilat participant la pariu.

Incredibil sau nu, Budescu a reușit din prima și a plecat cu banii și buletinul celui care spera să primească 1000 de lei din partea sportivului.

Constantin Budescu i-a obișnuit pe fanii Astrei cu astfel de execuții. În trecut, când fotbalistul era tot la Astra, a făcut un alt pariu nebun!

„Budi” le-a spus colegilor că este sigur că poate da gol direct din parcare și nu i-a dezamăgit.

https://www.youtube.com/watch?v=mK0lc5WJ_2s