VIRALUL ZILEI Un copil îşi trage căţelul cu sania VIDEO

Imaginile cu un copil care îşi trage căţelul cu sania au cucerit internetul. Scenele se petrec în comuna Râșca din județul Cluj.

04 feb. 2021, 12:54
VIRALUL ZILEI Un copil îşi trage căţelul cu sania VIDEO

Un copil îşi trage căţelul cu sania. Micuţul, urcat pe bicicletă, îşi plimbă patrupedul pe uliţe spre deliciul martorilor. Din imagini se poate observa cum băiatul s-a asigurat, înainte de a porni la drum, că animalul de companie nu pățește nimic.

Un copil îşi trage căţelul cu sania ataşată la bicicletă

Câinele stă cuminte pe sanie, în timp ce copilul îl trage după el. Pe zăpada de doar câțiva centimetri, bicicleta derapează puțin, astfel că încât băiatului nu îi este foarte ușor să își mențină echilibrul în timp ce trage sania. Imaginile au fost publicate pe Facebook și au strâns numeroase reacții din partea internauților.

Citeste si Cea mai nouă metodă de înşelătorie prin care romii din SUA înceacă să-i păcălească pe americani. Se întâmplă ziua în amiaza mare VIDEO VIRAL

”Activități de iarnă la Râșca” este titlul postării care a strâns peste 7.000 de aprecieri, peste 6.000 de share-uri și zeci de comentarii.

Revedere emoționantă! Și-a regăsit câinele, la șapte ani de la dispariție. Incredibil cum a reacționat patrupedul

Un alt caz impresionant este cel al unui cățel care a avut parte de toată afecțiunea din lume după ce s-a reîntâlnit cu stăpâna sa, după șapte ani în care au stat despărțiți. Honey a dispărut de acasă în urmă cu șapte ani și a trăit în tot acest timp pe stradă, departe de familie.

Recent, Honey a fost dus într-un adăpost din San Antonio, Texas. Câinele fusese microcipat și în felul acesta personalul de la serviciile de îngrijire a animalelor din oraș au putut să-i contacteze pe proprietari și să-i anunțe că îl au pe Honey.

În momentul în care a aflat, stăpâna s-a îndreptat spre adăpost pentru a-l recupera pe Honey. Momentul revederii dintre cei doi a fost extrem de emoționant. Femeia a izbucnit în lacrimi, iar reacția bucuroasă a patrupedului nici nu poate fi descrisă în cuvinte.

Citeste si Un pensionar oferă o recompensă uriaşă pentru câinele furat. Patrupedul îl ajuta să scape de depresie

Un purtător de cuvânt de la respectivul adăpost de animale a descris momentul emoționant. „Femeia a început să plângă de bucurie imediat ce l-a văzut, a căzut în genunchi și l-a luat în brațe. A început să îl întrebe dacă își amintea de ea. Câinele era microcipat, iar datorită acestui lucru a putut să se reîntâlnească cu stăpâna, la mai bine de jumătate de deceniu de la dispariție”.