VIRALUL zilei vine din Suceava: A intrat cu căruţa în magazinul unde lucrează VIDEO

Un bărbat din Suceava a intrat cu calul înhămat la căruţă într-un supermarket, în semn de protest față de atitudinea poliţiştilor.

28 iul. 2022, 17:50
VIRALUL zilei vine din Suceava: A intrat cu căruţa în magazinul unde lucrează VIDEO

Un bărbat supărat pe polițiști a intrat cu calul și căruța în magazinul Profi din orașul Dolhasca din județul Suceava, unde lucrează ca agent de pază, conform stirisuceava.net.

Incidentul a avut loc miercuri seară la magazinul Profi din Dolhasca, iar imaginile arată cum bărbatul a mers acolo cu căruța și chiar a intrat cu calul în magazin.

Imagini virale! Doi fermieri au improvizat un jacuzzi în cuva excavatorului: „Lumea trebuie să mai şi zâmbească, nu doar să vadă știri care afectează emoțional” VIDEO

El este chiar paznicul magazinului, iar supărarea lui ar fi plecat de la un incident produs marți seară, în timp ce era de serviciu. Bărbatul a apelat atunci la poliție după ce mai mulți tineri au început să facă scandal în magazin, iar polițiștii i-ar fi spus că trebuie să se descurce singur pentru că magazinul este proprietate privată.

Enervat de răspunsul primit, miercuri, după ce a ieșit din tură, bărbatul și-a luat calul și căruța și s-a întors la magazin. Acolo, a intrat cu calul până la casele de marcat pentru a vedea dacă de această dată intervine poliția: „Nici acum nu vine poliția?”.

Pepene roşu cu miez albastru. Imaginile au devenit virale pe Internet: „Idee de afacere”
Poliția a anunțat că s-a autosesizat și a deschis dosar penal în acest caz pentru infracțiunea de distrugere.

Bărbatul care a intrat cu căruța în magazinul Profi din orașul Dolhasca, județul Suceava, este anchetat penal pentru distrugere.