Pepene roşu cu miez albastru. Imaginile au devenit virale pe Internet: „Idee de afacere”

Pepene roşu cu miez albastru. Internauţii postează pe TikTok cele mai inedite idei, care atrag milioane de fani, implicit vizualizări. Recent, un internaut a atras atenţia, după ce a reuşit să-i schimbe culoarea pepenelui.

23 iul. 2022, 23:47
Pepene roşu cu miez albastru. Imaginile au devenit virale pe Internet: „Idee de afacere”
Pepene roşu cu miez albastru

Pepene roşu cu miez albastru.  Un videoclip a devenit viral pe internet după ce un tânăr a avut o idee genială. El a reușit să dea culoarea albastră unui pepene…roșu.

Citeşte şi: Pepene roşu vs pepene galben. Mihaela Bilic dezvăluie care ne ajută cel mai mult să slăbim: „Avem avantaje de fiecare parte”

Pepene roşu cu miez albastru

În imagini veți vedea cum a fost posibil acest lucru. Un lucru trebuie preciyat şi anume că acest pepene nu poate fi mâncat dacă intenționați să conduceți apoi. „Ideea de afacere”, a scris utilizatorul la video-ul postat.

@andyslife247 #fyp#fypシ#fypage#viral#famous#xyzbca#trend#trending#comedy#food#foodie#tiktok#eat#eating#vibes#tattoo#yummy#hack#wow#watermelon#smile#fruit#snack#blue ♬ Japan freestyle juice wrld saddestintheroom – saddestintheroom

Cele mai tari trucuri pentru alegerea unui pepene delicios

Nimic nu se compară cu un pepene dulce şi rece într-o zi toridă de vară. Pentru a ne bucura de gustul autentic al pepenelui trebui să ţine cont de câteva lucruri atunci când îl cumpărăm.

În primul rând, trebuie să fiţi atenţi de la cine cumpăraţi. Un pepene românesc va fi întodeauna mai gustos decât unul de import, copt cu ajutorul chimicalelor.

De asemenea, rugaţi întotdeauna pe cel de la care cumpăraţi să vă facă un mic dop. Lubeniţa forţată să se coacă nu a avut timp să acumuleze zaharurile necesare, dar nici să aibă aspectul roșu, natural. Dacă descoperiţi că pepenele nu este roşu şi nici nu este dulce, atunci înseamnă că acesta a fost forţat să se coacă.

Seminţele reprezintă un alt aspect la care trebuie să fiţi atenţi în momentul în care cumpăraţi pepene. Lubeniţele forţate să se coacă vor avea seminţe albe, neevoluate. Astfel, pepenele ar putea conține Forchlorfenuron, una dintre substanțele folosite pentru a crește și a coace miezul pepenilor. Este o substanță folosită la accelerarea creșterii și în SUA, pentru struguri sau kiwi, dar interzisă în Europa.