Virgil Ianțu a dezvăluit secretul relației de durată. Cum se înțelege cu iubita lui: „Mă face s-o iubesc tot mai tare în fiecare zi”

Virgil Ianțu a dezvăluit secretul relației de durată. Prezentatorul a fost prezent în podcastul "Acasă la Măruță", unde a abordat mai multe subiecte despre viața sa. Jurnalistul are o carieră de succes în televiziune, dar și o familie frumoasă, alături de Roxana Alexandru și fiica lor.

22 mai 2023, 11:15
Virgil Ianțu a dezvăluit secretul relației de durată. Cum se înțelege cu iubita lui: „Mă face s-o iubesc tot mai tare în fiecare zi”
Virgil Ianțu a dezvăluit secretul relației de durată

Virgil Ianțu a dezvăluit secretul relației de durată. Jurnalistul și partenera lui nu sunt căsătoriți, deoarece actele nu au importanță pentru ei. Jurnalistul a mărturisit că are o relație foarte strânsă cu Roxana, iar felul ei de a fi l-a făcut să o iubeacă tot mai mult.

Citește și: Virgil Ianțu a izbucnit în lacrimi la emisiunea „Copiii spun…“. Cu ce l-a impresionat un copil de 7 ani: „A fost o întâlnire ce mi-a rămas în suflet”

Virgil Ianțu a dezvăluit secretul relației de durată

Cred că felul ei de a fi. Cred că ea prin lucrurile pe care le-a făcut și pentru mine, și pentru familie. Prin felul ei de a fi. Relația cu prietenii…este un om care se pune pe locul doi tot timpul. Tot timpul vorbește cu cineva pentru a ajuta. Și îi zic „Nu poți să ajuți lumea toată”.

Și dacă are vreunu o problemă de sănătate cu bunicul, ea e acolo. Și stă întruna cu toți să le rezolve problemele, să-i organizeze. E un om extrem de săritor. Câteodată îi zic că își consumă toată energia, e foarte frumos ce face, dar și somatizează ce face că o apucă nesomnul cu gândurile dacă nu e rezolvat ceva. Cu toate lucrurile din jurul ei mă face s-o iubesc tot mai tare în fiecare zi”, a spus Virgil Ianțu.

În cei douăzeci de ani, de când sunt împreună, Virgil Ianțu și Roxana nu au întâmpinat cumpene reale, ci doar diverse momente, peste care au reușit să treacă cu brio. „Cumpănă reală, nu. Am avut o perioadă când poate ieșeam mai mult, dar probabil era o perioadă normală cred, când făceam juriul la megastar, ieșeam destul de mult, apăruse Tribute, clubul, și acolo eram cu prietenii, dar din dorința de a sta cu prietenii și ieșeam cam mult din casă.

Ea niciodată nu a avut vreo scenă de gelozie, și nici nu i-am dat ocazia și nici să zică „Dar nu te duce la Tribute”, amândoi am avut libertate, ne-am acordat-o și asta ne-a apropiat. Dragostea nu trebuie făcută cu forța, relația nu trebuie făcută cu forța. Trebuie să existe dragoste reală de ambele părți”, a mai precizat Virgil Ianțu.