Virgil Ianțu a fost ofertat de mai multe partide să intre în politică. Cum răspunde vedeta tv acestei provocări

Virgil Ianțu a dezvăluit că a fost ofertat de mai multe partide să intre în politică. Vedeta tv a vorbit despre aceste propuneri în emisiunea “La cină”, cu Ionela Năstase și Adi Hădean.

16 ian. 2021, 23:45
Virgil Ianțu a fost ofertat de mai multe partide să intre în politică. Cum răspunde vedeta tv acestei provocări

“Mi s-a propus în mai multe rânduri să mă alătur unor campanii sau chiar unor partide. Aș face asta prin fapte. Dacă aș întâlni un mediu în care văd că se fac lucruri, nu doar se spun lucruri. Nu-mi place să apar, pur și simplu, gata, m-am înscris într-un partid. Că ce? Hai să văd eu că partidele respective sau oamenii respectivi vor să facă treabă, pentru că la noi nu există doctrină…”, a spus Virgil Ianțu la Digi24.

Om de televiziune, cântăreţ şi, ocazional, actor, Virgil Ianțu este cunoscut pentru emisiunile „Vrei să fii miliardar?”,„Copiii spun lucruri trăsnite”, dar și pentru emisiunea-concurs pe care o prezintă pe TVR 2, „Câştigă România”, ajunsă deja la al șaptelea sezon.

Citeşte şi Virgil Ianţu, atac virulent la adresa lui Clotilde Armand în scandalul gunoaielor din Sectorul 1. „Singura imagine pe care o veţi lăsa în urmă este cea pe care o vedem astăzi la coltul străzilor”

Recent, el a dezvăluit pentru Forbes motivele pentru care este îndrăgostit de România:

Pentru că nu ne lasă să ne plictisim și ne ține, vrem, nu vrem, vigilenți în permanență.

Pentru oamenii buni de la care putem învăța bunul-simț, măsura, bunătatea și simplitatea frumuseții.

Pentru că încă ne acceptă așa cum suntem și insistă să-și arate frumusețea.

Pentru că apa din izvoare are o structură moleculară specială ce ne face pe noi, românii, să avem un umor cu totul deosebit față de alte popoare.

Pentru că este o țară care, deși mică, s-a ridicat de multe ori deasupra altor țări, arătând cât de talentată e.