Virgil Ianţu, atac virulent la adresa lui Clotilde Armand în scandalul gunoaielor din Sectorul 1. „Singura imagine pe care o veţi lăsa în urmă este cea pe care o vedem astăzi la coltul străzilor”

Vedeta de televiziune Virgil Ianțu a criticat-o pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, pe fondul scandalului gunoaielor care au invadat străzile.

18 dec. 2020, 08:35
Virgil Ianţu, atac virulent la adresa lui Clotilde Armand în scandalul gunoaielor din Sectorul 1. „Singura imagine pe care o veţi lăsa în urmă este cea pe care o vedem astăzi la coltul străzilor”

Virgil Ianțu, care este prezentatorul emisiunii „Câștigă România!” de la TVR 2, i-a transmis un mesaj edilului Sectorului 1, prin intermediul unei reţele de socializare.

„Stimată doamnă Primar al Sectorului 1, voi trece la subiect, fără introduceri protocolare.

Doream să știți că cetățenii, în general, nu sunt interesați de litigiile, plățile sau neplăţile dintre primărie şi furnizorii de servicii, asa cum nici primăria nu e interesată de cetăţenii care o duc greu şi de Sărbători nu au parte de o masă tradiţională, dar plătesc taxe”, a precizat Virgil Ianţu, pe Facebook.

Citeşte şi: Virgil Ianţu, apel către oameni, la o lună după ce a fost infectat cu Covid-19: „E nevoie mare, aşa că vă rog, nu staţi pe gânduri”

Virgil Ianţu, atac virulent la adresa lui Clotilde Armand. „Vedeţi cum arată străzile sectorului 1 în prag de Sărbători? Onorant?”

De asemenea, Virgil Ianţu a amintit că „niciun primar, ministru, ce o fi el, după ce pleacă din fotoliu, nu este tras la răspundere pentru incompetenţă”.

„La fiecare 4 ani, auzim aceleași scuze și nemulțumiri faţă de cei de dinainte. Vă anunţ că nici de acest aspect nu suntem interesați. Noi, de fiecare dată votăm un primar de la care ne aşteptăm să rezolve problemele nu să ni le amintească zilnic la televizor. Şi mai avem o problemă. Singurii care plătesc taxe şi primesc în schimb incompetenţă suntem noi, cetăţenii. De altfel nici un primar, ministru, ce o fi el, după ce pleacă din fotoliu, nu este tras la răspundere pentru incompetenţă, aşadar, nu plăteşte în niciun fel, iar noi suntem singurii care o plătim cu vârf şi îndesat.

Subiectul principal îl cunoaşte deja toată ţara. Cum vă simţiţi când vedeţi cum arată străzile sectorului 1 în prag de Sărbători? Onorant?

Dacă o clipă v-aţi fi gândit la noi, ați fi rezolvat problema într-un fel sau altul. Dacă nu reușiți să găsiți soluții la o asemenea problemă, înseamnă ca locul dumneavoastră nu este acolo.

Probabil, ca şi ceilalţi de dinainte, singura imagine pe care o veţi lăsa în urmă este cea pe care o vedem astăzi la colţul străzilor sectorului 1”, a mai spus Virgil Ianțu.

Citeşte şi: Noi dezvăluiri EXPLOZIVE în scandalul gunoaielor. Înregistrarea integrală de la şedinţa lui Clotilde Armand cu Romprest