Virgil Ianţu a răbufnit, după ce a fost acuzat că a luat bani ca să spună că are Covid: "E ridicol, penibil. Am plămânii afectaţi"

Publicat: Vineri, 16 Octombrie 2020 09:49 // Actualizat: Vineri, 16 Octombrie 2020 09:50 // Sursa: romaniatv.net

Virgil Ianţu nu s-a mai putut abţine şi a răbufnit, după ce a fost acuzat că a luat bani ca să spună că are Covid. Prezentatorul a spus că este dezamăgit de oamenii care cred asemenea lucruri.

În vârstă de 49 de ani, Virgil Ianțu a dezvăluit a avut o formă ușoară de COVID-19, iar singurele simptome cu care s-a confruntat au fost pierderea gustului și a mirosului. Omul de televiziune a mai spus că plămânii săi au fost afectați într-o proporție mai mică de 10% și că nu a rămas cu alte complicații.

"Nu am fost internat, am avut o formă ușoară. Am pierdut gustul și mirosul. Am avut o stare neplăcută vreo patru zile. Acum sunt bine, nu m-am panicat. Am stat două săptămâni acasă, apoi am făcut și investigații, am plămânii afectați sub 10%. Nu au fost probleme.

E trist că oamenii gândesc că am luat bani să promovez așa ceva. Oamenii mor, zilnic. Ei tot bani au primit? E un subiect ridicol, penibil. Pe mine nu mă ating vorbele neadevărate. Nu mai suntem la teorii, suntem departe. Am răspuns ironic pe Internet că am luat 60 de lei, a povestit prezentatorul în cadrul unei emisiuni TV.

Verdict al instanţei în dosarul lui Virgil Ianţu. Ce veste a primit fostul prezentator TV după 8 ani de procese

De ce nu s-a căsătorit cu mama fiicei sale?

Virgil Ianţu a explicat într-un interviu pentru life.ro, care este motivul pentru care nu a ajuns până acum la altar, deși tatăl său a fost preot.

"S-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot şi l-am întrebat cum putem face ca în faţa lui Dumnezeu să ne cununăm? El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că aşa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru şi nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi şi Padre nu stă un funcţionar public şi o foaie din asta…

Aşa e de când e lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ştampilă şi cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în faţa lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l minţim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Tatăl meu a fost preot, eu respect regulile, dar mă gândeam că există totuşi o variantă doar pentru sufletul nostru.

Nu există şi eu cred că ar trebui reglementată. Nu vreau să stau după acte. Urăsc actele. Dacă nu ar exista contract, din punctul meu de vedere, ar fi perfect: ce am zis că facem? Asta facem şi ne dăm mâna. Punct. Şi înregistrăm, că mai uiţi. Ar fi suficient", a mai spus Virgil Ianțu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Virgil Ianţu virgil iantu bolnav virgil iantu coronavirus virgil iantu covid
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8738
RON
20 Oct
noapte 5 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H