Virgil Ianţu, despre drama Cruduţei. „Trăim într-o junglă, nu într-o ţară din Europa”

Virgil Ianţu a transmis un mesaj prin intermediul contului său de Facebook, după ce în weekend, Daniela Crudu a ajuns la spital cu mai multe traumatisme. Fosta asistentă TV a fost bătută crunt de către iubit.

RomaniaTV.net
11 feb. 2020, 11:29
Virgil Ianţu, despre drama Cruduţei. „Trăim într-o junglă, nu într-o ţară din Europa”

După acest episod care a fost dezbătut în mediul online, în ultimele zile, Virgil Ianţu a postat un mesaj dur, pe contul său de socializare. Mai mult decât atât, Virgil Ianţu face referire şi la cei care s-au bucurat de drama Cruduţei, criticând dur această gândire.

„În ultima vreme asistăm la un fenomen îngrozitor care mă îngrijorează teribil. Violuri, violența domestică și multe crime, culmea, în rândul familiior “tradiționale” pe care le tot invocăm drept model. Vina? Revin și subliniez faptul că lipsa de educație este cea mai grea boală a zilelor noastre. Superficialitatea relațiilor dintre oameni, lipsa schimbului de emoții directe, contactul real între tineri, socializarea reală si compasiunea, transformă oamenii în brute.”

Citeşte şi: Daniela Crudu, BĂTUTĂ CRUNT de iubit! Vedeta a ajuns la Urgenţe. Poliţitii au deschis dosar penal

Prezentatorul TV a criticat faptul că unele persoane se bucură de tot ce se întâmplă. În plus, acesta a adăugat faptul că trăim într-o junglă, nu într-o ţară din Europa în anul 2020.

„Cum să spui: “Bine i-a făcut!”, doar pentru ca victima e o fată cu o exprimare publică îndoielnică?! Cum să aprobi și să susții o asemenea faptă?! Autoritățile care au obligația să urmărească ordinele de restricție ne arată din nou că trăim într-o junglă, nu într-o țară din Europa în anul 2020. Am o fiică de 14 ani, aveți și voi, fiice, fii care trăiesc în acest mediu și care nu știu să se ferească de aceste pericole.”

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie! Motivul pentru care iubitul Danielei Crudu nu va mai ajunge la audieri

Mai mult decât atât, prezentatorul a ataşat şi o fotografie în care apare cu o foaie în mână pe care scrie: „Bărbaţii adevăraţi condamnă violul”.

„Cineva spunea că dacă vrei să îți protejezi fiica, educă-ți băiatul. Oameni buni, singura variantă de însănătoșire a noastră a tuturor este educația, iar cea mai sănătoasă și eficientă educație se face acasă, cu înțelegere, înțelepciune, ascultare și dragoste”, a fost mesajul transmis de Virgil Ianțu pe instagram.”