Virgil Ianţu își deschide restaurant în Bucureşti, cu muzică live: „Un loc în care să te simţi relaxat, fără masca publică”

Prezentatorul TVR Virgil Ianţu anunţă deschiderea unui restaurant în stil italian, alături de mai mulţi prieteni apropiaţi.

25 ian. 2024, 16:24
Virgil Ianţu își deschide restaurant în Bucureşti, cu muzică live: „Un loc în care să te simţi relaxat, fără masca publică”

Pe lângă cariera lui de succes în televiziune, Virgil Ianțu își dorește să aibă succes și în afaceri. Tocmai de aceea, prezentatorul de la TVR a anunțat într-un mesaj pe Facebook, zilele trecute, că își deschide în București un restaurant, care va purta numele Sciccheria Rosetti.

„Aici va fi mai mult decât un restaurant. E visul meu şi al prietenilor mei parteneri sau apropiati, de a avea un loc al nostru în care să radem, să ascultăm o muzică pe gustul nostru şi să ne relaxam. Sciccheria Rosetti poate deveni şi locul tău şi al prietenilor tăi.

Cum arată şi cu ce se ocupă Roxana, iubita lui Virgil Ianţu. De ce nu s-au căsătorit nici după 20 de ani de relaţie FOTO

Vom avea şi muzică live şi o atmosferă caldă şi relaxată. O să vă placă. Vă aşteptăm cu drag începând cu 27 ianuarie!”, a scris Virgil Ianţu pe Facebook, după care a venit cu precizări într-un interviu pentru Pagina de Media.

Virgil Ianțu: „Îmi doream tot timpul ceva mai mult, un loc în care să te simţi relaxat, fără masca publică”

„De câţiva ani mă tot gândesc la asta, dar era nevoie şi de cineva cu experienţă şi care se şi pricepe la asta. Un restaurant e un business foarte frumos, dar extrem de complicat dacă vrei să te ridici la un anumit nivel.

De-a lungul timpului am avut ocazia să intru în multe locuri care mi-au plăcut, dar îmi doream tot timpul ceva mai mult, un loc în care să te simţi relaxat, fără masca publică pe care o au oamenii în public, un loc în care să te întâlneşti cu prietenii, cu familia, un spaţiu elegant, dar cald şi primitor”, a zis el.

Citeşte şi

Virgil Ianțu se desparte de TVR. Ce se întâmplă cu emisiunea „Câștigă România” și cu cine va semna celebrul prezentator