Virgil Ianţu revine la TVR. Va prezenta o emisiune de CULTURĂ GENERALĂ

Virgil Iantu se alătură TVR pentru un show 100% românesc. Fostul moderator al emisiunii "Vrei să fii miliardar" va prezenta, din 17 aprilie, un concurs de cultură generală despre România.

30 mart. 2017, 06:18
Virgil Ianţu revine la TVR. Va prezenta o emisiune de CULTURĂ GENERALĂ

"În ultima vreme, din ce în ce mai mullţi oameni mă întrebau de ce nu revin pe TV. Însă propunerile primite nu coincideau cu valorile sau credinţele mele, de la care nu m-am abătut, aşa cum nu o voi face nici de acum înainte. Trebuie să recunosc că mi-a venit destul de natural să devin partener cu Televiziunea Română. Într-un fel suntem datori să le oferim românilor ceea ce merită – emisiuni inteligente", a declarat Virgil Ianţu.

Virgil Ianţu revine în televiziune. "Abia aştept să încep filmările..."

Prezentatorul crede că noua generaţie are nevoie de emisiuni din care să îşi poate alege modele: "Astăzi, mai mult ca oricând, e important să nu ne pierdem identitatea şi să învăţam să preţuim locul în care ne-am născut. E uşor să hulim tot ce înseamna valori naţionale, dacă nu le-am cunoscut cu adevărat. Sunt nerăbdător să fiu din nou pe platou şi să trăiesc alături de concurenţi emoţiile şi bucuria invingatorului!".

"Au fost vremuri când toate televiziunile au luat vedete de la TVR, însă TVR n-a mai crescut şi format vedete de multă vreme. E momentul să redevenim televiziune, să lucrăm cu formate şi vedete de succes. Acest moment marchează şi plata datoriilor, dar şi un nou început pentru TVR", a adaugat Irina Radu, Preşedinte-Director General al TVR.

„În ultima vreme, din ce în ce mai mullţi oameni mă întrebau de ce nu revin pe TV. Însă propunerile primite nu coincideau cu valorile sau credinţele mele, de la care nu m-am abătut, aşa cum nu o voi face nici de acum înainte. Trebuie să recunosc că mi-a venit destul de natural să devin partener cu Televiziunea Română. Într-un fel suntem datori să le oferim românilor ceea ce merită – emisiuni inteligente”, a declarat Virgil Ianţu.

Virgil Ianţu revine în televiziune. „Abia aştept să încep filmările…”

Prezentatorul crede că noua generaţie are nevoie de emisiuni din care să îşi poate alege modele: „Astăzi, mai mult ca oricând, e important să nu ne pierdem identitatea şi să învăţam să preţuim locul în care ne-am născut. E uşor să hulim tot ce înseamna valori naţionale, dacă nu le-am cunoscut cu adevărat. Sunt nerăbdător să fiu din nou pe platou şi să trăiesc alături de concurenţi emoţiile şi bucuria invingatorului!”.

„Au fost vremuri când toate televiziunile au luat vedete de la TVR, însă TVR n-a mai crescut şi format vedete de multă vreme. E momentul să redevenim televiziune, să lucrăm cu formate şi vedete de succes. Acest moment marchează şi plata datoriilor, dar şi un nou început pentru TVR”, a adaugat Irina Radu, Preşedinte-Director General al TVR.