Virgil Musta, medicul care a vindecat 47 de oameni la Timişoara, face un ANUNŢ TERIBIL. Previziuni SUMBRE pentru România

Virgil Musta, doctor în Medicină, medic primar în Boli Infecțioase, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Victor Babeș din Timișoara, a reuşit să vindece de coronavirus 47 de oameni. Cu toate acestea, medicul timişorean face un anunţ îngrijorător.

RomaniaTV.net
23 mart. 2020, 06:24
Virgil Musta, medicul care a vindecat 47 de oameni la Timişoara, face un ANUNŢ TERIBIL. Previziuni SUMBRE pentru România

Virgil Musta susţine că situația din România se va înrăutăţi, conform datelor pe care le deţine.

„Situația se va înrăutăți în curând și în România, din păcate… Nu sunt pesimist, dar toate datele arată în senul acesta. Și am argumente despre asta…”, a spus Virgil Musta pentru Ştirile Kanal D.

„România nu este într-o situație critică, dar vom fi peste probabil o lună… De la sfârșitul săptămânii viitoare va începe, probabil, o creștere masivă și cu cazuri grave pentru că va cuprinde exact acești pacienți cu risc. Epidemiologii spun că vârful va fi după Paște, nu știu, nu sunt epidemiolog, dar, ați văzut, în principiu o epidemie de genul acesta, dacă sunt multe cazuri bruște, la un moment dat se epuizează populația și nu mai are cine să facă boala, dar cu sacrificii enorme, cu multe decese”, a declarat Virgil Musta.

Ministrul Apărarii din Israel, avertisment fără precedent. „O să vă spun cel mai mare secret despre coronavirus” VIDEO

România trebuie să îndeplinească o serie de condiții ca să reziste în bătălia împotriva coronavirusului.

„Fiecare măsură pe care o iei are un anumit grad de eficacitate. Și vă dau un exemplu: degeaba porți mănuși dacă, atunci când le dai jos de pe mână, te contaminezi și nu te speli pe mâini imediat. Degeaba porți mănuși, dar, cum virusul se consideră că se găsește și pe sol, dacă tu intri în casă cu pantofii de stradă. Chiar și masca… Masca mai mult protejează pe cel care este deja bolnav, să nu contamineze pe cei din jur. Dar și persoana sănătoasă, cu mască, are o anumită protecție în zona de nas și gură”, a mai spus Virgil Musta.

Medicul a explicat de ce se vindecă oamenii de coronavirus la Timișoara: „Fiecare centru de boli infecțioase își are protocolul lui, nu există un protocol național. Diferența de atitudine terapeutică, și avem cam aceeași atitudine terapeutică, este dependentă de ce pacienți avem. Noi avem pe pacienții mai în vârstă, cu forme mai severe, o altă schemă terapeutică față de cei tineri. În lume, la ora actuală, sunt mai multe studii, pe diverse scheme de terapie. Niciun studiu nu este finalizat, să tragă concluzii, să spună că ăsta e cel mai bun tratament. Iar atunci, fiecare alege o schemă pe care consideră că este bună, urmărită să vadă cum funcționează, iar la un moment dat avem și noi o anumită experiență”.