Virgil Popescu anunţă că s-a reinfectat cu Covid, în plină criză a preţurilor la energie electrică şi gaze naturale

Ministrul Energiei Virgil Popescu a anunţat miercuri, pe pagina sa de Facebook, că s-a reinfectat cu Covid, după ce mai avusese boala şi în luna noiembrie a anului trecut.

26 ian. 2022, 19:31
Virgil Popescu anunţă că s-a reinfectat cu Covid, în plină criză a preţurilor la energie electrică şi gaze naturale

Virgil Popescu a anunţat că, şi de această dată, ca şi la precedenta pozitivare, din luna noiembrie, are o formă uşoară a bolii şi este izolat la domiciliu. Ministrul Energiei i-a îndemnat pe români să respecte regulile şi să continue să se vaccineze.

„De dimineață nu m-am simțit foarte bine, așa că am decis să fac un test rapid. Rezultatul a fost pozitiv. În urmă cu câteva minute am primit și rezultatele la testul RT-PCR, care a confirmat că sunt infectat cu COVID – 19. Am o formă ușoară, sunt izolat la domiciliu și iau tratamentul prescris de medici. Am făcut mai multe teste în ultima perioadă, ieri am avut test negativ”, a scris, miercuri, ministrul Energiei, pe pagina sa de Facebook.

„Vă doresc tuturor multă sănătate, aveți grijă de voi și de cei dragi. Păstrați regulile de distanțare socială, purtați masca și protejați-vă. Da, recomand în continuarea vaccinarea, pentru că sunt încrezător că vom reuși să scăpăm de acest virus, care ne tot dă viețile peste cap”, a adăugat Virgil Popescu.

Virgil Popescu a participat marți, la ședința de Guvern, iar apoi la conferința de presă unde a prezentat ordonanța de urgență privind plafonarea prețurilor la energie și gaze naturale.

Citeşte şi: Şedinţă de Guvern pentru a corecta Ordonanţa de Urgenţă privind compensarea facturilor la energie, la o zi de la aprobare. Ce se modifică