Virgil Popescu, avertisment legat de moţiunea de cenzură: „E o bombă cu ceas, riscă să explodeze în economia României”

Demersul PSD de a depune moţiune de cenzură este „o bombă cu ceas care a fost dezamorsată” şi „riscă să explodeze în economia României”, avertizează ministrul Economiei, Virgil Popescu.

RomaniaTV.net
01 sept. 2020, 20:26
Virgil Popescu, avertisment legat de moţiunea de cenzură: „E o bombă cu ceas, riscă să explodeze în economia României”

„Românii îşi dau seama cum a trecut glonţul pe lângă urechile economiei, pe lângă România şi realizează că cu un PSD nu se poate lucra decât zdrobindu-l la vot”, a mai spus ministrul, marţi seara, la Realitatea Plus.

Virgil Popescu crede că, dacă moţiunea ar fi trecut, „România ar fi fost iar pusă la colţ”.

„Pur şi simplu au vrut să arunce România în aer doar pentru un interes electoral pentru data de 27 septembrie, în condiţiile în care sunt prăbuşiţi în sondaje. (…) Românii sunt inteligenţi, românii îşi dau seama cum a trecut glonţul pe lângă urechile economiei, pe lângă România şi realizează că cu un PSD nu se poate lucra decât zdrobindu-l la vot”, a explicat el.

Ministrul Economiei a dezvăluit că nu a văzut documentul anunţat de PSD în privinţa programului de guvernare pe termen scurt, mediu şi lung, despre care Sorin Grindeanu spunea că va fi pe masa fiecărui parlamentar în ziua votului.

„Nu era absolut nimic pe masa niciunui parlamentar, nu vorbesc de oopoziţie, poate nu au vrut să nu-l arate nouă, dar nu era nimic nici pe băncile parlamentarilor PSD sau ale partenerilor lor. părerea mea e că a fost o minciună clară, făcută propagandistic, n ajun d emoţiune. (…) Este evident că a fost o acţiune electorală declaraţia fostului premier al Ordonanţei 13, Grindeanu. Cred că timp d epatru ani de zile după alegere din 2020 au timp suficient timp să se gândească la un viitor, probabil program de guvernare. Dacă nu au timp patru ani, mai stau patru ani şi în opt ani se vor gândi. Cred că PSD e momentul să se reformeze foarte în profunzime pentru că aşa nu mai merge” a mai declarat Virgil Popescu.

 

 


loading...