Virgil Popescu s-a săturat de atacurile USR: „Nu daţi doi bani pe problemele reale ale românilor! Criza nu va trece doar pentru că bateţi voi din picior”

Ministrul Energiei Virgil Popescu pare că s-a săturat de atacurile la adresa sa venite în ultima vreme din partea USR, astfel că luni a răbufnit într-o postare pe pagina sa de Facebook, prin care le transmite oamenilor lui Cătălin Drulă să caute abordări constructive ale problemelor românilor.

27 iun. 2022, 22:44
Virgil Popescu s-a săturat de atacurile USR: „Nu daţi doi bani pe problemele reale ale românilor! Criza nu va trece doar pentru că bateţi voi din picior”

Virgil Popescu a fost acuzat luni de USR că „a fugit”, pentru a doua oară în decurs de cinci luni, de la dezbaterea moţiunii de cenzură pe numele său, iar parlamentarii coaliţiei de guvernare ar fi refuzat reprogramarea acesteia pentru ziua de miercuri.

„În plin proces de dezintegrare internă, cei de la USR și-au propus să își acopere dezastrul și neputința politică prin ”vorbă multă și scandal”.

După ce săptămâna trecută au depus o moțiune simplă la adresa mea, făcută în bătaie de joc, încropită pe genunchi, astăzi vin să spună că am fugit! Greșită abordare, de-a dreptul! Se pare că pentru voi reprezentarea României la consiliul TTE, într-un context atât de dificil pe plan european, în plină criză energetică, înseamnă FUGĂ! Iar asta spune multe despre responsabilitatea de care dați dovadă față de români! Era mai important să dezbatem o moțiune de câteva propoziții, decât să particip și să susțin poziția României, pentru a avea politici unitare de a ieși din criza energetică? Se pare că pentru voi era mai important asta!

Citeşte şi: Raluca Turcan: „Pensiile speciale nu au un impact mare, aproximativ 1,3 miliarde de lei pe an. Avem jalon în PNRR ca legea pensiilor să fie gata până la sfârşitul anului”

Voi nu dați doi bani pe problemele reale ale românilor! Pentru că spre deosebire de voi, noi la Guvern ne străduim din greu să oferim tot sprijinul cetățenilor, dar și mediului de afaceri. Criza nu va trece doar dacă bateți voi din picior! E nevoie de multă muncă, strategie, negocieri și investiții! Prin acuzațiile aduse nu mă atacați doar pe mine, ci în același timp, lansați un atac la adresa colegilor din ministerul Energiei, al colegilor din Guvern și, nu în ultimul rând, al colegilor voștri din Parlament, alături de care vă desfășurați activitatea. Mi-aș dori să veniți cu abordări constructive, mature și argumentate, pentru că astfel veți putea obține o majoritate solidă pentru a putea adopta proiectele propuse”, a scris ministrul Energiei Virgil Popescu, luni, pe Facebook.

Citeşte şi: Premierul Ciucă are pe masă lista miniştrilor care vor fi remaniaţi. Sunt vizaţi câte un ministru de la PSD, PNL şi UDMR


loading...