Virgină la 40 de ani: Nu va avea nicio relaţie cu un bărbat, dacă nu este alesul

O femeie în vârstă de 40 de ani se mândreşte cu faptul că este încă virgină şi spune că aşteaptă bărbatul potrivit pentru a-şi începe viaţa sexuală.

RomaniaTV.net
24 ian. 2012, 18:25
Virgină la 40 de ani: Nu va avea nicio relaţie cu un bărbat, dacă nu este alesul

Charlotte Baird, managerul unui teatru din Marea Britanie, va împlini 40 de ani în luna mai şi nu a fost nici măcar sărutată vreodată până în prezent, scrie Daily Mail.

Femeia şi-a promis încă din copilărie că nu va avea niciun fel de relaţie cu niciun bărbat dacă nu va fi sigură că este alesul, iar la 40 de ani este încă virgină.

Charlotte nu priveşte însă acest lucru ca pe o tragedie, ci este optimistă şi spune că îşi iubeşte viaţa, deoarece are mulţi prieteni care o susţin.

Femeia declară că este mândră de virginitatea ei spune că bărbatul ideal trebuie să fie înalt, responsabil şi iubitor de animale.

Celibatul mi se potriveşte. Pentru că nu am făcut niciodată sex, nu îmi lipseşte. Îmi iubesc viaţa şi nu sunt o ciudată pentru că nu am avut niciodată relaţii sexuale. Am văzut atâtea femei rănite din cauză că s-au îndrăgostit de bărbaţi care nu le apreciau. Viaţa de una singură mă ajută să mă simt sigură pe mine”, a declarat femeia.

Charlotte s-a alăturat unui grup care sprijină celibatul şi numără 60.000 de membri.

Femeia, care a învăţat într-o mănăstire în copilărie şi încă obişnuieşte să meargă la biserică, contrazice părerile experţilor şi spune că nu îi este teamă de intimitate: „Unii oameni au sugerat că mă ascund în spatele celibatului pentru a evita durerea, dar nu este adevărat. Am convingerea că ceea ce fac este un lucru bun”.