Virginia Raggi, primarul Romei, urmărită de clanurile mafiote: „Planifică un atac împotriva mea şi a familiei mele”

Virginia Raggi, primarul Romei a declarat că grupurile de crimă organizată planifică să o omoare pe ea și familia ei, pentru că le-a cauzat probleme, implicându-se în zonele unde ei deţin conducerea, potrivit The Guardian.

RomaniaTV.net
27 oct. 2020, 09:11
Virginia Raggi, primarul Romei, urmărită de clanurile mafiote: „Planifică un atac împotriva mea şi a familiei mele”

Virginia Raggi a fost aleasă în 2016, devenind prima femeie primar a orașului Roma. Ea face parte din partidul Mișcarea Cinci Stele, care guvernează la nivel național.

Ea a spus într-un interviu TV că familia Casamonica, cunoscută pentru activitatea sa criminală, a vizat-o, după ce a demolat câteva dintre vilele lor, construite ilegal în 2018. În urma acestor ameninţări, este mereu supravegheată de organele de poliţie. „Am fost informați că planifică un atac împotriva mea și a familiei mele”, a spus Virginia Raggi , fără a oferi mai multe detalii.

Primarul Romei a mai mărturisit că se luptă și cu alte clanuri mafiote puternice, precum familia Spada din cartierul litoral Ostia și familia Marando din San Basilio, la periferia estică a Romei.

Există zone în Roma, unde oamenii se apropie de mine pentru a mă încuraja să lupt, dar apoi se îndepărtează pentru că le este frică să nu fie văzuți de clanuri„, a spus ea în interviul de pe Canale 5.