Visarion Alexa, implicat într-un nou scandal. I-a luat casa unei enoriașe care ulterior a decedat

Visarion Alexa face ce face și intră din nou în atenția oamenilor. De data aceasta este vorba despre un nou scandal în care este implicat. Preotul ar fi luat casa unei enoriașe bolnave.

25 oct. 2022, 21:12
Visarion Alexa, implicat într-un nou scandal. I-a luat casa unei enoriașe care ulterior a decedat

Visarion Alexa face ce face și intră din nou în atenția oamenilor. Preotul, care în ultimul timp intră în tot mai multe scandaluri, este acuzat de această dată că ar fi luat casa unei enoriașe. Ulterior aceasta ar fi decedat.

Moștenitorii de drept s-au sesizat imediat că ar fi înaintat o acțiune în instanță, când au realizat că au rămas fără casă.

Visarion Alexa s-a făcut cu apartament după moartea femeii

Din câte se pare, acesta ar fi profitat de vulnerabiltatea enoriașei.  Administratorul și președintele blocului în care se află apartamentul în cauză susțin că preotul Alexa este proprietar acum și ar fi renovat locuința pentru fiica lui conform Acces Direct. Enoriașa cu pricina i-ar fi dat apartamentul după ce aceasta i-ar fi spus că este bolnavă. Femeia a decedat ulterior, însă ca semn de mulțumire aceasta i-ar fi lăsat casa. Cu toate că în mod normal ar exista un context legal pentru o astfel de acțiune, în acest caz, Visarion Alexa nu ar fi protejat de lege și asta pentru că enoriașa nu s-a vindecat, nici nu ar fi fost într-o situație în care să poată lua o astfel de decizie.

Moștenitorii ar fi făcut atac în instanță deja. Președintele blocului în care locuia enoriașa a precizat că  Alexa ar fi dus-o pe bătrână la un azil în ultimele ei zile de viață și încă de atunci s-ar fi apucat să renoveze apartamentul și să-l pregătească pentru venirea fiicei lui.

Din câte se pare, nepoții femeii nu s-au ocupat deloc de ea și nu i-au acordat niciun fel de îngrijire acesteia.

Visarion Alexa, mai multe acuzații de la enoriașe

Părintele Visarion Alexa a fost plasat de procurori sub control judiciar în urma acuzațiilor făcute de o fostă enoriașă. Femeia l-a acuzat pe preot de hărțuire, susținând că a fost atinsă de bărbat în timp ce era la spovedanie, oferind ca dovezi mai multe înregistrări. De atunci mai multe enoriașe au ieșit rând pe rând pentru a-l acuza pe Visarion Alexa. Unele dintre ele au afirmat că acesta le trimitea pe telefon diverse emoticoane, iar o altă enoriașă a susținut chiar că a fost sunată din duș de Visarion Alexa.

Citește și: Reforma pensiilor, un prim examen pe care Guvernul îl va avea de trecut. Marcel Boloș: ‘Nu este o sarcină ușoară’

Citește și: Și salvatorii au nevoie de ajutor. Mădălin Florea (42 de ani) s-a făcut pompier ca să salveze vieți, iar acum, mai mult ca oricând, are nevoie de bunăvoința oamenilor ca să trăiască. A primit un diagnostic crunt