VISCOLUL face probleme în ţară. Patru drumuri judeţene din Vaslui au fost închise

Patru drumuri judeţene din judeţul Vaslui au fost închise circulaţiei, miercuri, din cauza viscolului şi a ninsorilor abundente. Mai mult, pe alte trei drumuri traficul se desfăşoară cu dificultate.

07 ian. 2015, 09:09
VISCOLUL face probleme în ţară. Patru drumuri judeţene din Vaslui au fost închise

Patru drumuri judeţene, şi anume Lipovăţ – Bogdana, Băceşti – Vovireşti, Huşi – Arsura şi Codăeşti – Dăneşti au fost închise, miercuri, în timp ce pe alte trei, Roşieşti – Vutcani, Huc – Rafaila şi Muntenii de Sus – Tanacu, se circulă pe un singur sens doar cu maşini cu tracţiune integrală şi care au lanţuri.

„Blocajele apărute pe cele patru drumuri sunt pe porţiuni de 100-200 de metri, unde zăpada a fost spulberată din câmp pe şosea. Două din cele cinci autofreze pe care le avem în dotare s-au stricat, iar pe acele sectoare cu probleme nu se poate interveni decât cu astfel de utilaje. Noi sperăm ca în cursul zilei de astăzi (n.r. – miercuri) să le putem debloca, dacă nu cel târziu până mâine dimineaţă”, a declarat, pentru Mediafax, Adrian Cotigă, directorul societăţii LDP SA Vaslui.

Citeşte şi Anunţ IMPORTANT pentru elevii care NU ÎNVAŢĂ din cauza vremii. Vezi când şi cum se vor recupera orele pierdute